TNG
Security Analyst till Securelink i Stockholm

Security Analyst till Securelink i Stockholm

Här är möjligheten för dig som är verksam inom IT-branschen och vill specialisera dig inom IT-säkerhet!

Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-20
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Frukost Frukost
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Johanna Gustafsson
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Här är möjligheten för dig som är verksam inom IT-branschen och vill specialisera dig inom IT-säkerhet!

Här är din möjlighet att arbeta på Europas ledande företag inom IT-säkerhet och tillsammans med specialiserade kollegor arbeta för en säkrare IT-miljö hos några av Sveriges mest spännande företag! Som Security Analyst får du möjlighet att anta en utvecklande roll inom IT-säkerhet och arbeta hands-on med den senaste tekniken inom prediktiv säkerhet.

Vill du göra skillnad och arbeta sida vid sida med branschens mest kompetenta kollegor inom cybersäkerhet? Varmt välkommen att ansöka!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd hos oss får du ett meningsfullt arbete där du får bidra till att göra affärskritisk infrastruktur säkrare. Ditt arbete kommer att göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter och tillsammans kan vi bringa värde till tusentals användare. Dessutom får du som anställd oändliga möjligheter att utvecklas inom din yrkesroll och såklart möjlighet att fördjupa din kunskap inom cybersäkerhet. Då vi är internationellt bolag har du även möjlighet att arbeta på våra kontor inom Sverige och även Europa. Endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi tror på kraften att ha kul på jobbet och att skapa gemenskap genom att erbjuda mer än bara ett arbete. Vi anordnar kontinuerligt teamaktiviteter såsom CTF, innovationsworkshops och technights för att möjliggöra starka relationer mellan team och avdelningar, för att du ska få de bästa förutsättningarna att trivas på jobbet. Vi älskar det vi gör och tror på att det bidrar till den höga kvalitén vi erbjuder våra kunder.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Genomföra djupgående och sofistikerade analyser på larm som inkommit hos Securelinks kunder.
  • Eskalera ärendet vidare, rekommendera kunden alternativa åtgärder alternativt själv åtgärda problemet baserat på avtal och typ av incident.
  • Genomföra threat hunting och threat intelligence gathering för att proaktivt upptäcka hot. 
  • Arbeta med loggövervakning, kontrollera filintergitetsförändringar, end-point analyser och reverse engineering. 
  • Kontinuerligt förbättringsarbete och bidra till att optimera och effektivisera detektionsmetoder och larmhantering. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i vårt Cyber Defence Center i Stockholm. Du blir en del av ett härligt gäng säkerhetsanalytiker, som gärna arbetar tillsammans för att hitta optimala lösningar på problem. Du har en dedikerad Team Lead vid din sida som säkerställer din trivsel och fortsatta utveckling. I samband med onboarding och introduktion får du även möjlighet att gå utbildningar och ta certifikat. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för IT-säkerhet och som vill fördjupa sina kunskaper inom området. För att trivas och prestera i rollen har du antingen dokumenterad arbetslivserfarenhet från IT-området, gärna med inriktning på IT-säkerhet eller övervakning och logganalys, alternativt en utbildning inom IT-säkerhet. Du har en god förståelse inom Windows och Linux operativsystem samt nätverk och brandväggar. Du behöver även ha grundläggande kunskap inom scriptning eller programmering. Det är meriterande om du har arbetat med loggövervakning i Splunk, Logpoint, Qradar eller annan logghanteringslösning. 

Du som kommer att trivas i denna rollen är initiativtagande, handlingskraftig och ansvarsfull. Du trivs med att arbeta med analys och gillar att grotta dig ner i detaljer och problem. Vi på SecureLink ställer alltid upp för våra kollegor och arbetar som ett team. Vi tror att du är en lagspelare som uppskattar samarbete med andra. 

SecureLink

SecureLink

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor. Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag som är en del av Orange Cyberdefense. Vi befinner oss i en expansiv fas och ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér. Hos oss jobbar vi alltid efter våra värderingar, där innovation, enkelhet, tillit och respekt är viktiga ledord. På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity. Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

SecureLink
Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-20
Johanna Gustafsson
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Räkna ut avståndet till jobbet

Smidesvägen 10, Solna