TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Senior Account Manager till Coface i Stockholm

Senior Account Manager som självständigt driver kundarbete sökes till Coface, ett kreditförsäkringsbolag i tillväxt. Sök idag!

Coface fortsätter att växa i Norden och nu söker vi dig som vill ha en nyckelroll när det gäller att utveckla affären och relationen med kunderna! Vi söker dig som motiveras av att jobba långsiktigt med goda relationer till befintliga och nya kunder. Som Senior Account Manager på Coface har du fokus på långsiktiga kundrelationer, merförsäljning och lönsamma affärer. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Coface erbjuder dig en roll där du kommer kunna göra skillnad genom att bidra till att utveckla arbetet i teamet. Dina förslag och idéer på hur vi ska ta hand om våra kunder och få affären att fortsätta växa med lönsamhet är värdefulla för oss. Du får möjlighet att utvecklas i din roll genom att ta ett helhetsansvar över din kundportfölj. Du blir en del av ett härligt team som präglas av laganda och samarbete och där fokus ligger på långsiktiga och lönsamma affärer.

Som anställd hos Coface erbjuds du attraktiva villkor och förmåner.

 

 

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som Senior Account Manager jobbar du med medelstora och globala nordiska kunder som har en affär i flera länder. Du har många kontaktytor både med kunden, samarbetspartners och internt i företaget. Sammanfattningsvis kommer du att få:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I dagsläget består det nordiska teamet av 8 personer som hanterar både nationella och globala kunder. Samverkan är viktig för att uppnå uppsatta affärsmål och ge kunderna bästa möjliga service. På egen hand och tillsammans med säljare har du kundmöten, vilket innebär att du har en del resor i ditt arbete. Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av kundaktiviteter. Vanligtvis behöver du inte göra övernattningar utan kan göra resan över dagen.

Kontoret som är ljust och trevligt ligger i centrala Stockholm på Kungsgatan med närhet till kollektivtrafik. Detta är en heltidstjänst med start efter överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tidigare har arbetat som Account Manager eller Key Account Manager och har förståelse för kunder och försäljning. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av kreditförsäkringar, försäkringar, bank eller finans. Du har minst en gymnasial ekonomiutbildning, gärna kompletterad med universitetsstudier inom ekonomi med inriktning mot marknad. Framförallt har du ett intresse och en förståelse för företagsekonomi samtidigt som du är intresserad och följer med vad som händer generellt i svenskt och internationellt näringsliv. Som Senior Account Manager är Officepaketet ditt främsta redskap och därför behöver du ha goda kunskaper inom det. Du talar och skriver både engelska och svenska obehindrat. Talar du dessutom finska så är det meriterande eftersom vi även jobbar med finska kunder.

Du kommer självständigt skapa och utveckla kundrelationer och därför är det viktigt att du tar eget ansvar, egna initiativ och att du har en egen drivkraft att skapa ett resultat och nå dina mål. Du trivs med nätverkande och med ditt prestigelösa förhållningssätt bevarar du de goda kundrelationerna. Vi kommer att ge dig en introduktion till våra tjänster och produkter så att du får rätt förutsättningar för att lyckas i jobbet. Kombinerat med en nyfikenhet och goda ambitioner kommer vi tillsammans växa med uppgiften och utveckla verksamheten.

Alla lediga jobb