TNG
Senior Account Manager till Coface i Stockholm

Senior Account Manager till Coface i Stockholm

Senior Account Manager som självständigt driver kundarbete sökes till Coface, ett kreditförsäkringsbolag i tillväxt. Sök idag!

Arbetsgivare Coface
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-02-19
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Centralt kontor Centralt kontor
Helena Björk
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Senior Account Manager som självständigt driver kundarbete sökes till Coface, ett kreditförsäkringsbolag i tillväxt. Sök idag!

Coface fortsätter att växa i Norden och nu söker vi dig som vill ha en nyckelroll när det gäller att utveckla affären och relationen med kunderna! Vi söker dig som motiveras av att jobba långsiktigt med goda relationer till befintliga och nya kunder. Som Senior Account Manager på Coface har du fokus på långsiktiga kundrelationer, merförsäljning och lönsamma affärer. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Coface erbjuder dig en roll där du kommer kunna göra skillnad genom att bidra till att utveckla arbetet i teamet. Dina förslag och idéer på hur vi ska ta hand om våra kunder och få affären att fortsätta växa med lönsamhet är värdefulla för oss. Du får möjlighet att utvecklas i din roll genom att ta ett helhetsansvar över din kundportfölj. Du blir en del av ett härligt team som präglas av laganda och samarbete och där fokus ligger på långsiktiga och lönsamma affärer.

Som anställd hos Coface erbjuds du attraktiva villkor och förmåner.

 

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som Senior Account Manager jobbar du med medelstora och globala nordiska kunder som har en affär i flera länder. Du har många kontaktytor både med kunden, samarbetspartners och internt i företaget. Sammanfattningsvis kommer du att få:

  • Risk- och lönsamhetsansvar för en kundportfölj inom ett visst segment
  • Utveckla befintliga och nya kundrelationer, genom kundbesök och möten
  • Skapa merförsäljning och utveckla befintliga affärer
  • Samla in och bearbeta intern och extern information till årsförlängning

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I dagsläget består det nordiska teamet av 8 personer som hanterar både nationella och globala kunder. Samverkan är viktig för att uppnå uppsatta affärsmål och ge kunderna bästa möjliga service. På egen hand och tillsammans med säljare har du kundmöten, vilket innebär att du har en del resor i ditt arbete. Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av kundaktiviteter. Vanligtvis behöver du inte göra övernattningar utan kan göra resan över dagen.

Kontoret som är ljust och trevligt ligger i centrala Stockholm på Kungsgatan med närhet till kollektivtrafik. Detta är en heltidstjänst med start efter överenskommelse.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tidigare har arbetat som Account Manager eller Key Account Manager och har förståelse för kunder och försäljning. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av kreditförsäkringar, försäkringar, bank eller finans. Du har minst en gymnasial ekonomiutbildning, gärna kompletterad med universitetsstudier inom ekonomi med inriktning mot marknad. Framförallt har du ett intresse och en förståelse för företagsekonomi samtidigt som du är intresserad och följer med vad som händer generellt i svenskt och internationellt näringsliv. Som Senior Account Manager är Officepaketet ditt främsta redskap och därför behöver du ha goda kunskaper inom det. Du talar och skriver både engelska och svenska obehindrat. Talar du dessutom finska så är det meriterande eftersom vi även jobbar med finska kunder.

Du kommer självständigt skapa och utveckla kundrelationer och därför är det viktigt att du tar eget ansvar, egna initiativ och att du har en egen drivkraft att skapa ett resultat och nå dina mål. Du trivs med nätverkande och med ditt prestigelösa förhållningssätt bevarar du de goda kundrelationerna. Vi kommer att ge dig en introduktion till våra tjänster och produkter så att du får rätt förutsättningar för att lyckas i jobbet. Kombinerat med en nyfikenhet och goda ambitioner kommer vi tillsammans växa med uppgiften och utveckla verksamheten.

Coface

Coface

På Coface, är vår huvuduppgift att kreditförsäkra företag - från små och medelstora till multinationella företag mot obetalda fakturor, vilket kan påverka deras verksamhet. På detta sätt har vi utformat en rad lösningar inom kreditförsäkringar vilka täcker fyra viktiga områden: försäkra försäljningen, finansiera utvecklingen samt täcka risker från fall till fall och utvärdera marknader. Coface har under närmare 70 år varit världsledande inom kreditförsäkringar och har stöttat företag över hela världen med att utveckla en stark och hållbar tillväxt.

Koncernens 4300 anställda i 66 länder försäkrar dagligen försäljningen för våra kundföretag i mer än 200 länder. I nära samarbete erbjuder vi råd i alla skeden och hjälper till med att förutse och bedöma risker för att ta rätt beslut.

Coface
Arbetsgivare Coface
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-19
Helena Björk
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 30, Stockholm