TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Senior Compliance Officer till De Lage Landen

De Lage Landen i Stockholm söker nu en Senior Compliance Officer. Har du jobbat med risk- och compliancefrågor tidigare? Läs mer!

I den här rollen kommer du att jobba operativt med risk- och compliancefrågor internt på De Lage Landen. Du har ett stort ansvarsområde och bidrar till verksamhetens fortsatta regelefterlevnad. Vill du jobba i en central roll där du kan bidra med dina tidigare kunskaper inom risk och compliance? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Senior Compliance Officer kommer du att vara en viktig resurs internt för att säkerställa en god regelefterlevnad och ett effektivt och kvalitetssäkert arbete inom organisationen. Du erbjuds en bred och ansvarsfull roll, där du kommer kunna använda dina kunskaper i frågor kopplade till risk och compliance för att utveckla interna processer och rutiner ytterligare

De Lage Landen är ett finansbolag med huvudkontor i Nederländerna och där Stockholmskontoret utgör det nordiska huvudkontoret. Det är också ett av få bolag inom leasing och finans som finns representerade i nästan alla världsdelar.

Du jobbar på nordisk nivå i den här rollen och tillsammans med en kollega driver du utveckling- och uppföljningsprojekt internt. 

Centralt kontor
Centralt kontor
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Rollen är bred och du kommer att arbeta självständigt som en rådgivande funktion i compliance frågor på olika nivåer. I korta drag kommer din tjänst innefatta: 

• Identifiera nya och förändrade regelverk och analysera dess påverkan för bolaget
• Hålla utbildningar i förändrande processer och rutiner kopplat till arbetet inom risk och compliance
• Rådgivning till bolagets ledning och styrelse 
• Ta fram nya rutiner och processer för regelefterlevnad samt följa upp implementerade förändringar samt vid behov leda förändringsarbete

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som Senior Compliance Officer kommer du sitta med i De Lage Landens lokala riskkommitté där du ger råd och följer upp bolagets hantering av complince frågor. Du kommer arbeta tillsammans med en kollega för att driva  det fortsatta arbetet inom compliance och risk. 

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Detta är en rekrytering där du blir anställd direkt hos de Lage Landen. Tjänsten är placerad på De Lage Landens kontor på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har minst 3-5 års erfarenhet inom risk och/eller compliance inom den finansiella sektorn. Vidare ser vi att du har du har en avslutad universitetsutbildning, gärna inom ekonomi eller juridik eller annan relevant utbildning.Har du jobbat inom leasing tidigare är det meriterande. Du bör kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person söker vi dig som trivs med att arbeta i en självständig roll med mycket eget ansvar. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter, samtidigt som du lägger stor vikt vid att de lagar och regelverk som finns efterlevs. Du kommer att ha många interna kontaktytor internt, vilket ställer stora krav på din samarbetsförmåga samt din förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. För att klara av rollen bör du ha erfarenhet av riskbedömning och regelefterlevnad på central nivå sedan tidigare. 

 

 

Alla lediga jobb