TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Senior Engineer – Process Safety till Cambrex

Brinner du för säkerhet och har en gedigen erfarenhet från processindustrin? Är du utbildad civilingenjör inom kemiteknik?

Vi söker nu dig som vill arbeta med innovativ kemiteknik i ett dynamiskt och internationellt företag. I rollen som Senior Engineer ansvarar du för att företagets produkter går att producera säkert. Du säkerställer tillsammans med övriga i organisationen att produktionen sker på ett processäkert sätt, både ur ett miljö- och säkerhetsperspektiv.

Är du redo för nya utmaningar och vill vara med att säkra miljöeffektiva processer som är hållbara? Då kan du vara den processingenjör som vi söker till Cambrex i Karlskoga.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som senior ingenjör ingår du i ett positivt, kompetent och engagerat team och har många kontakter med övriga delar av företaget. Förutom en stark gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö erbjuds du personalaktiviteter som främjar hälsa och välmående. På Cambrex värderar man att hjälpas åt samt dela kunskap och erfarenheter med varandra. Du erbjuds en roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Cambrex är ett lönsamt och expansivt läkemedelsföretag som står inför en spännande utvecklingsfas med många långsiktiga projekt som ger en positiv bild av framtiden.

Friskvård
Friskvård
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Ny Teknik
Ny Teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen innebär ett självständigt, utmanande och varierande arbete. Cambrex är stolta i det långt gångna arbetet med REACH och här får du även möjligheten att vara med och utveckla det fortsatta arbetet. 

Gruppen du kommer att ingå i arbetar i huvudsak med nya produkter och består av processingenjörer, valideringsingenjörer och processtekniker. På Cambrex arbetar vi med ständiga förbättringar och enligt Lean.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilingenjör inom kemiteknik med ett antal års erfarenhet från processindustrin. Du trivs med att arbeta självständigt, samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Vidare har du en god kommunikationsförmåga och då företaget arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du har goda kunskaper i både engelska och svenska, i tal och i skrift. För att passa in i rollen tror vi att du brinner för säkerhet och ständiga förbättringar. Du har en god analytisk förmåga och en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet. Att dela med sig av kunskaper och erfarenheter är en självklarhet för dig och du trivs i en lärande miljö.

Alla lediga jobb