TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Business Partner till bioteknikföretaget SOBI

Vill du jobba som HR BP på ett internationellt och expansivt bioteknik företag där du få påverka och göra skillnad? Sök idag!

Nu söker vi på läkemedelsföretaget Swedish Orphan Biovitrum (Sobi) en senior HR Business Partner som brinner för operativa och strategiska HR-frågor i en internationell, växande och värderingsdriven organisation. Med ditt engagemang, intresse och dagliga proaktiva HR-arbete hjälper du våra medarbetare och chefer att fortsätta utvecklas och tillsammans göra det vi är allra bäst på – att ta fram läkemedel som varje dag gör skillnad på liv och död för människor i hela världen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på Sobi sätter behoven hos människor med sällsynta sjukdomar främst - det genomsyrar allt vi gör. Våra medarbetare är vår främsta resurs, vi agerar och gör verklig skillnad, för att vi bryr oss. Som HR Business Partner hos oss får du en nyckelroll i ett dynamiskt och globalt företag som är marknadsledande inom bioteknik. Du kommer att sitta i någon/några av våra områdens ledningsgrupper och driva såväl det operativa som det strategiska arbetet framåt. Du kommer ingå i vårt framåtsträvande och engagerade HR-team. Tillsammans, med dina kollegor utvecklar och driver du Sobi´s HR-funktion framåt, samt stöttar löpande organisationens medarbetare genom att utveckla program inom företagskultur och kompetens- och ledarskapsutveckling. Du kommer dessutom själv kunna påverka dina arbetsuppgifter och din utveckling framåt.

6 v semester
6 v semester
Bonus
Bonus
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som HR BP på Sobi kommer du samarbeta främst med chefer inom ett eller flera affärsområden som du ansvarar för. Du förväntas arbeta nära affären och genom det arbetet utveckla och stärka HR teamets värde i organisationen. Du kommer även:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en del av ett engagerat HR BP team och tillsammans arbetar ni i nära samarbete med cheferna. Sobi´s, tillika moderbolagets huvudkontor ligger alldeles intill Nya Karolinska i fräscha lokaler med goda kommunikationsmöjligheter. Som HR BP arbetar du nära verksamheten och kommer även regelbundet besöka vår produktion på Kungsholmen.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av liknande HR tjänster. Du drivs av förändring och är affärsorienterad, vilket går som en röd tråd genom allt ditt HR arbete. I din roll är du konsultativ och kommunikativ, samt har ett energifyllt och pragmatiskt arbetssätt. Du är proaktiv, tar för dig och kommer med kreativa förslag för att bidra till Sobi´s fortsatta utveckling. Dessutom:

Vi tror att du är nyfiken, kreativ och har ett eget driv samt intresse för HR i affären.

 

Alla lediga jobb