TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Senior projektledare till MTR Tech i Stockholm

Vill du leda projekt inom fordonsteknik? MTR Tech växer och en senior projektledare till Pendeltågen och Tunnelbanan i Stockholm!

MTR Tech är underhållsbolaget som bland annat sköter fordonstekniskt underhåll för pendeltågen och tunnelbanan i Stockholm och här får du möjligheten att vara med på den fortsatta utvecklingen som senior projektledare! Här får du leda ditt projektteam och arbeta med teknik som dagligen transporterar miljontals människor. MTR Tech söker dig som vill vara med och leda pågående och framtida tekniska projekt inom Stockholms Tunnelbana och Pendeltåg!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

MTR Tech drivs av värderingarna: ömsesidig respekt, ständig utveckling, utmärkt service och mätbara resultat. I din roll som projektledare kommer detta att genomsyra din vardag och prägla ditt arbete. I dagsläget är MTR Nordic ett av världens ledande tågbolag och i din roll som projektledare hos MTR Tech kommer du vara en central del av den fortsatta utvecklingen och bevarandet av den positionen. Du gör dagligen skillnad, för dina medresenärers vardag och för samhället i stort, genom att utmana, hitta nya lösningar och driva verksamheten framåt. Vi erbjuder dig en central roll i MTR Techs fortsatta utvecklingsresa.


Som anställd hos MTR Tech erbjuds en rad förmåner så som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda gym på samtliga depåer samt rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård.

Flextid
Flextid
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Betald kollektiv&shytrafik
Betald kollektiv­trafik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som projektledare på MTR Tech arbetar du i en central roll för MTR Techs expansion och du kommer driva tekniktunga fordonsprojekt inom bland annat förvaltning och underhåll. Här kommer du ha ett helhetsansvar för tidplan, leverans, riskhantering och ekonomiska resultat. Just nu finns det flera spännande projekt som väntar på dig!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Dessutom kommer du vara med och löpande utveckla organisationen, rutiner och metodiken för MTR Techs projektverksamhet tillsammans med dina kollegor.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som projektledare utgår du från Hammarby- eller Älvsjödepån och kommer samarbeta med förvaltare, specialister och andra projektledare. I din roll kommer du även att ha regelbunden kund- och leverantörskontakt.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen har du högskoleexamen inom relevant område samt erfarenhet av teknisk projektledning, gärna inom järnväg. Då projekten innebär kommunikation på svenska och engelska måste du ha goda kunskaper i båda språken, i såväl tal som skrift.


Som person är du kommunikativ och har ett stort intresse för teknik där du håller dig uppdaterad om den senaste utvecklingen. Du har ett strukturerat arbetssätt, är trygg med att ta initiativ och planerar ditt arbete utifrån uppsatta mål. Då rollen innebär många kontaktytor tror vi även att du har erfarenhet av att bygga och behålla hållbara relationer, både internt och externt.

Alla lediga jobb