TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Service Delivery Responsible på SEB, Stockholm

Är du en fena på struktur, relationer och med erfarenhet av projektledning eller service delivery? Här är ditt drömjobb på SEB!

Just nu söker vi dig som har känsla för kvalitet och förmågan att skapa långsiktiga relationer i en interaktiv och innovativ miljö. Som Service Delivery Responsible på SEB i Stockholm kommer du jobba inom ett prioriterat område med framtidens arbetsplatstjänster. Hos oss kommer du få en unik möjlighet i en spännande roll där du kommer utveckla både området och dina egna kunskaper.

OM JOBBET

Du kommer vara Service Delivery Responsible för workplace-området. I rollen kommer du ingå i ett team som arbetar med att utveckla, underhålla och leverera tjänster kopplade till området. Det här är en roll där dina projektledande och koordinerade kunskaper uppskattas och kommer till nytta.
Du kommer bland annat:

Du blir en ovärderlig team-medlem i en grupp som jobbar med End User Service. Tillsammans ansvarar ni för leverans och service inom hårdvara, print och support samt tjänster såsom bland annat mail och contact center. I närmaste gruppen kommer du jobba med en kunnig Lead Designer, tekniker samt partner. Din arbetsplats blir hos SEB:s nybyggda och prisbelönta huvudkontor i Solna.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Livspussel
Livspussel

VEM ÄR DU?

Till den här rollen söker vi dig som har en stark koordinerande och strukturerad natur. Då rollen innebär mycket kommunikation både internt och extern värderar vi dina sociala och relationsskapande förmågor. Eftersom du är en person i ett mindre team hoppas vi att du liksom vi uppskattar att jobba tillsammans och vill dela med dig av dina kunskaper på ett prestigelöst och positivt sätt.

Vi söker dig med erfarenhet inom projektledning, management-erfarenhet och förståelsen för samarbete med leverantörer. Då du jobbar nära många intressenter inom SEB söker vi dig med erfarenhet av att driva business cases och att hålla presentationer i syfte att skapa en gemensam förståelse och målbild.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb