TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Service Desk Agent till Perstorp

Är du tillgänglig omgående och har en stor passion för IT? Nu söker vi dig till ett uppdrag i Perstorp!

Till ett uppdrag i Perstorp söker vi nu dig som är tillgänglig omgående och som vill arbeta i en global service desk med kompetenta och hjälpsamma kollegor. Detta är uppdraget för dig som har en utbildning inom IT och erfarenhet av roller inom 1st/2nd line/onsite support och som gillar service och problemlösning. Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som supportmedarbetare hos vår kund får du chansen att komma in på ett spännande, internationellt och tillverkande företag. Du får chans att utveckla din kompetens i en global servicedesk med många nationella som internationella kontakter. Detta är en service desk som karakteriseras av prestigelöshet, hjälpsamhet och positivitet. Här omges du av ett gäng härliga tekniker, som tillsammans med dig skapar rätt förutsättningar för organisationen!

Detta är ett bemanningsuppdrag som kan startas omgående och som förväntas pågå i två månader (med eventuell möjlighet till förlängning). Som konsult via TNG kommer du att få en dedikerad konsultchef som kommer att säkerställa din trivsel och vara engagerad i din fortsatta utveckling och karriär. Här på TNG arbetar du självklart tryggt med kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett bemanningsuppdrag på två månader, med start omgående. Eventuellt finns möjlighet till förlängning. Du kommer att arbeta som konsult via oss på TNG och arbeta ute hos vår kund i Perstorp. Där arbetar du tillsammans med 7 andra tekniker, i ett glatt team där alla stöttar och hjälper varandra.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT och ett stort intresse av att lära dig mer. Du har något års erfarenhet av teknisk support (1st/2nd/onsite support). Då du kommer ge support på både svenska och engelska krävs att du har goda kunskaper i båda språken.

Du har goda kunskaper i Microsofts miljö framför allt Windows, Windows Server, Lync, Exchange och AD. Även support på andra devicer som mobiltelefoner har du erfarenhet av. Har du erfarenhet av SAP, Sharepoint och/eller System Center Service Manager så är det meriterande. Du innehar B-körkort.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ och att du gillar att hjälpa andra. Du får energi av att interagera med andra och motiveras av att lösa kluriga problem. Du uppskattar struktur och har en fallenhet för att förklara problem på ett pedagogisk sätt utifrån användarens tekniska nivå.

Alla lediga jobb