TNG
Service Desk Agent till Perstorp

Service Desk Agent till Perstorp

Är du tillgänglig omgående och har en stor passion för IT? Nu söker vi dig till ett uppdrag i Perstorp!

Uppdragsgivare TNG IT Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-06
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef
Angelina Nilsson
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Är du tillgänglig omgående och har en stor passion för IT? Nu söker vi dig till ett uppdrag i Perstorp!

Till ett uppdrag i Perstorp söker vi nu dig som är tillgänglig omgående och som vill arbeta i en global service desk med kompetenta och hjälpsamma kollegor. Detta är uppdraget för dig som har en utbildning inom IT och erfarenhet av roller inom 1st/2nd line/onsite support och som gillar service och problemlösning. Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som supportmedarbetare hos vår kund får du chansen att komma in på ett spännande, internationellt och tillverkande företag. Du får chans att utveckla din kompetens i en global servicedesk med många nationella som internationella kontakter. Detta är en service desk som karakteriseras av prestigelöshet, hjälpsamhet och positivitet. Här omges du av ett gäng härliga tekniker, som tillsammans med dig skapar rätt förutsättningar för organisationen!

Detta är ett bemanningsuppdrag som kan startas omgående och som förväntas pågå i två månader (med eventuell möjlighet till förlängning). Som konsult via TNG kommer du att få en dedikerad konsultchef som kommer att säkerställa din trivsel och vara engagerad i din fortsatta utveckling och karriär. Här på TNG arbetar du självklart tryggt med kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Användarssupport via telefon och mejl.
  • Onsite support vid t.ex. felavhjälpning och installationer
  • Dokumentation i ärendehanteringssystem
  • Hantera övervakning och drift av global infrastruktur.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett bemanningsuppdrag på två månader, med start omgående. Eventuellt finns möjlighet till förlängning. Du kommer att arbeta som konsult via oss på TNG och arbeta ute hos vår kund i Perstorp. Där arbetar du tillsammans med 7 andra tekniker, i ett glatt team där alla stöttar och hjälper varandra.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT och ett stort intresse av att lära dig mer. Du har något års erfarenhet av teknisk support (1st/2nd/onsite support). Då du kommer ge support på både svenska och engelska krävs att du har goda kunskaper i båda språken.

Du har goda kunskaper i Microsofts miljö framför allt Windows, Windows Server, Lync, Exchange och AD. Även support på andra devicer som mobiltelefoner har du erfarenhet av. Har du erfarenhet av SAP, Sharepoint och/eller System Center Service Manager så är det meriterande. Du innehar B-körkort.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ och att du gillar att hjälpa andra. Du får energi av att interagera med andra och motiveras av att lösa kluriga problem. Du uppskattar struktur och har en fallenhet för att förklara problem på ett pedagogisk sätt utifrån användarens tekniska nivå.

TNG IT Digital

TNG IT Digital

TNG IT Digital, som är en del av TNG, är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!
Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter inom IT. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG IT Digital – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG IT Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-06
Angelina Nilsson
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Malmöhusvägen 1, Malmö