TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Servicedesktekniker / IT-support till IT-företag

Har du tekniskt intresse och tycker om att arbeta med service? Sök jobbet som servicedesktekniker hos vår kund i Stockholm City!

Är du i början av din IT-karriär och söker en utmaning inom IT-support? Nu söker vi en servicedesktekniker som kommer att arbeta med att ge teknisk support hos företagets kund, placerad nära Hötorget i Stockholm City. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och att hjälpa dem i sitt vardagliga arbete. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som servicedesktekniker har du möjlighet att växa och utvecklas i din professionella roll inom IT hos ett av IT-branschens ledande företag. Här blir du en viktig del i en spännande och växande organisation där du kommer att arbeta hos vår kund och ge support på plats. Den här tjänsten är ett roligt uppdrag för dig som är både IT- och teknikintresserad samt tycker om att arbeta med service. 

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Initialt kommer du att vara med i ett utrullningsprojekt för Windows 10. Tjänsten kommer senare mer gå mer åt en servicedesktjänst där huvudsakliga arbetsuppgifter kan komma att vara:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du blir anställd av TNG och uthyrd till ett stort internationellt IT-bolag där du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta i en utvecklande miljö med IT-support. Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten är på heltid med start omgående. Vår kund sitter i fina lokaler mitt i centrala Stockholm med utsikt över Hötorget.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har kännedom om installationer av datorer och programvaror, samt till viss del även kännedom av Active Directory och ärendehanteringssystem. Vi ser att du har ett stort IT-intresse samt trivs i en serviceorienterad roll. Vidare ser vi att du får energi av och motiveras av problemlösning. 

Alla lediga jobb