TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Serviceinriktad administratör för uppdrag i Örebro

Koordinator / administratör till uppdrag i centrala Örebro

Vi söker en strukturerad administratör med omgående tillsättning till vår kund i centrala Örebro. Uppdraget sträcker sig året ut med möjlighet till förlängning.

TNG har ett stort nätverk av kunder inom olika branscher och vi söker konsulter för både längre och kortare uppdrag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kanske vill prova på att arbeta inom företag och i branscher du aldrig tidigare varit i kontakt med? Som konsult hos oss på TNG kan vi erbjuda administrativa tjänster med varierande svårighetsgrad och vi strävar alltid efter att matcha dig med utvecklande uppdrag.

Vi erbjuder dig ett utmanande och självständigt arbete inom administration på en ny spännande arbetsplats. Du kommer få chansen att bidra i en viktig roll där din serviceorientering och problemlösningsförmåga kommer bli uppskattad!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I denna roll kommer du att ingå i ett inköpsteam och några av dina arbetsuppgifter är:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Driver du eget som konsult kan vi hjälpa dig att hitta nya uppdrag, både interimsuppdrag och längre konsultuppdrag.

Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner. Uppdragens längd kan variera, från någon månad till längre perioder, där även vissa uppdrag kan leda till överrekrytering och därmed en fortsatt anställning hos våra uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs med administrativa uppgifter och har ett sinne för service. Du känner dig bekväm med att arbeta med dator som främsta arbetsredskap och har lätt att lära dig nya system. Som person är du också strukturerad, noggrann och gillar administrativa rutiner. Du trivs att arbeta med andra, men kan även arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administration och vill fortsätta att utvecklas inom området.

Alla lediga jobb