TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Serviceinriktad tränare till TAKKEI i Stockholm!

Är du intresserad av träning och personlig utveckling? Gillar du att leverera förstklassig kundservice? Läs mer här och sök idag!

Servicemässig, kvalitetsinriktad och träningsintresserad - kännetecknar det dig? Då kan detta jobb vara någonting som passar! Vi söker just nu tränare till TAKKEI Trainingsystems - företaget som erbjuder ett unikt träningskoncept med stort fokus på kvalitet, precision och individuell utveckling. Här erbjuds kunderna fokuserad, personlig och effektiv träning där ett förstklassigt bemötande är A och O. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På TAKKEI erbjuds du en lärorik och utvecklande roll i ett team som sätter stort värde i att samarbeta och att dagligen jobba mot gemensamt uppsatta mål - och samtidigt ha roligt på vägen. Företaget är i en stark expansionsfas och du har stor möjlighet att påverka och vara med att bygga upp en organisation med stora ambitioner att få deras kunder att träna bra, effektivt och långsiktigt. 

Mobil
Mobil
Centralt kontor
Centralt kontor
Träna på arbetstid
Träna på arbetstid
Löne&shyutveckling
Löne­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som tränare på TAKKEI kommer du att ha en roll där fokus är att leverera en helhetsupplevelse till kunden, för att skapa bästa möjliga förutsättningar för hållbar träning. 

Du kommer att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Innan du blir färdig TAKKEI-tränare kommer du att genomgå en grundlig utbildning i filosofin vad gäller bra, effektiv och hållbar träning. Lokalerna är i centrala Stockholm, och du kommer att arbeta på flera olika anläggningar. Teamet är just nu på 17 personer, med en ambition att växa till att bli ännu fler framöver.

Start sker så snart rätt kandidat är på plats, efter överenskommelse, och du kommer att jobba heltid. Arbetstiden är varierande och fördelas på vardagar och helger, både dag- och kvällstid. TAKKEI tillämpar provanställning 6 månader och därefter blir du tillsvidareanställd. 

VEM ÄR DU?

För jobbet som TAKKEI-tränare lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper och din motivation att utvecklas inom träning och hälsa, då vi tror att det är det viktigaste för att långsiktigt leverera i rollen. 

Som person tror vi att du:

Det är meriterande om du har:

Alla lediga jobb