TNG

Servicekoordinator till marinföretag i Göteborg

Är du en strukturerad person med en god kommunikativ förmåga? Nu söker vi servicekoordinatorer till marinföretag i Göteborg!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-26
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Är du en strukturerad person med en god kommunikativ förmåga? Nu söker vi servicekoordinatorer till marinföretag i Göteborg!

Söker du efter central roll i en organisation där du får bidra med din noggrannhet och tydlig kommunikation? Vill du jobba på ett internationellt företag som värnar om hållbarhet och miljö? Nu söker vi flera servicekoordinatorer till marinföretag i Göteborg. I rollen som servicekoordinator får du en central roll där du koordinerar serviceingenjörer som arbetar med uppföljning av driftsättning, garantiärende och serviceärende.

Vi söker dig som vill ta en längre anställning och dig som söker sommarjobb, då vi söker totalt tre servicekoordinatorer. En för en längre anställning och två till sommaren. Sommarperioden sträcker sig från början av juni till slutet på augusti. Specificera i din ansökan om du är intresserad av sommarjobb eller en längre anställning.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett jobb/sommarjobb som servicekoordinator där du får en bred kontaktyta och där du arbetar med att koordinera och supportera serviceingenjörer som utför ärende hos företagets kunder. Du får därmed en viktig roll i att förse serviceingenjörerna med stöd och resurser som krävs för att de ska kunna utföra sitt arbete.

Vidare erbjuds du:

  • Arbete på ett dynamiskt företag med hög förändringstakt
  • Jobb på ett företag som bidrar till en renare och grönare miljö.
  • En roll med många kontaktytor, även internationella.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Koordinera personal för driftsättning, garantiärende och service.
  • Uppföljning av servicearbete efter genomförd rapport av serviceingenjör.
  • Samordna med eftermarknad så att reservdelar finns tillgängligt vid driftsättning, garantiärende och service.
  • Kvotera servicearbetet.
  • Ta emot och skapa order i affärssystem.
  • Stötta projektledare vid garantiperioder.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Behovet för sommarjobbet är början av juni till slutet på augusti och vi ser att du kan jobba hela perioden. För den vi ser mer långsiktigt är behovet från början av juni fram till årsskiftet initialt med chans till förlängning efter uppdragets slut. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning och har erfarenhet av en liknande koordinerande administrativ roll. Du är har en god kommunikativ förmåga och uppskattar samarbete i arbetet. Som person är du noggrann, strukturerad och fokuserad med ett stort engagemang för ditt arbete. Du har en god IT-vana och god erfarenhet av MS Office. Meriterande om du jobbat i systemet Eye Share. 

Vidare ser vi att du gillar att jobba i högt tempo och klarar av att hantera flera uppgifter samtidigt. Då företaget jobbar internationellt ser vi att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i både tal samt skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av marinindustrin men inget krav. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-26
Martin Andersson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet


Östra Hamngatan, 16


map