TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Serviceorienterad medarbetare till Kundservice

Nu söker vi dig som vill arbeta med kundsupport och administration hos ett välkänt bolag i stark tillväxt i Landskrona

Vill du arbeta med kundsupport, kundtjänst och administration? Letar du efter en chans att få in en fot på ett välkänt bolag där det erbjuds stora utvecklingsmöjligheter? Tillsammans med dina kollegor inom kundsupport, kundtjänst och administration löser ni kundproblem, supporterar kunder och administrerar ni dagligen kunder inom Sverige. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en hög grad av serviceorientering, ja då är det här jobbet för dig?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här ges du chansen att arbeta i en utvecklande roll inom kundsupport och administration där du blir den trygga kontakten gentemot företagets kunder. Rollen som medarbetare inom kundsupport är förlagd hos en av Sveriges största serviceorganisationer i stark tillväxt.

För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare på kundsupport kommer du att dagligen ha kontakt med kunder över telefon och mail inom Sverige. Dina arbetsuppgifer kommer att innebära:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara en del av ett team på 20 personer som tillsammans ansvarar för kundsupport, kundservice, serviceledning och avtalsadministration inom Sverige. Det här är ett konsultuppdrag som förväntas starta 1/12 och pågå i minst 6 månader, för rätt person finns fortsatta möjligheter i kundorganisationen. I din roll inom kundsupport rapporterar du till service manager. Vid din sida på TNG kommer du ha en dedikerad Konsultchef som säkerställer din trivsel och fortsatta utveckling.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en utpräglad servicekänsla och har en förmåga att balansera mellan tidvis hög arbetsbelastning och samtidigt hålla en hög nivå av kvalitet både i service och i administration. Vi tror också att du har erfarenhet av att ha arbetat med någon form av affärssystem och ERP-system. Som person är du mycket serviceorienterad, har en hög nivå av stresstålighet och har förmågan att arbeta självständigt för att driva dina ärenden framåt. Du är van vid många kontaktytor både externt och internt.

Alla lediga jobb