TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Servicetekniker inom halvledarindustrin

Vill du arbeta med avancerad SiC epitaxi-materialtillverkning? Bli servicetekniker hos II-VI (tidigare Ascatron) i Stockholm.

Efterfrågan av II-VIs innovativa kiselkarbidprodukter (SiC) fortsätter att öka; därför utökas teamet i Kista med en till servicetekniker. Som servicetekniker hos II-VI jobbar du med underhåll och drift av SiC epitaxi-utrustning, CMP och diverse mätutrustningar. Så vill du arbeta med den senaste halvledarteknologin och samtidigt påverka så att fordons-, IT- och energisektorn blir mer klimatsmart? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med en historia av att vara ett litet start-up (tidigare Ascatron), och som idag är en del av ett globalt teknikföretag, får du arbeta på en innovativ och utvecklande arbetsplats i teknikens framkant. Här får du:

Se fler lediga tjänster hos II-VI: https://www.tng.se/ingenjorsjobb-ii-vi-stockholm/ 

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i ett team på fem personer som arbetar i två-skift. Anställningen är på heltid och du rapporterar till Team Leader Epi Production.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ser vi att du är van att arbeta operativt, flexibel och har en god problemlösningsförmåga. Det är också viktigt att du alltid strävar efter att nå högsta kvalitet i ditt arbete.

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning, flera års praktisk vana från industrin samt erfarenhet från service av avancerad mekanik- och elektronikproduktionsutrustning.

Erfarenhet av elektronik, svetsning och vaccumteknik är också värdefullt.

Det är ett krav att du besitter goda kunskaper i svenska samt engelska.

Alla lediga jobb