TNG
Servicetekniker till D+H i Stockholm

Servicetekniker till D+H i Stockholm

Har du erfarenhet som installatör eller montör och vill skapa säkra arbetsmiljöer? D+H Sverige växer i Stockholm. Läs mer!

Arbetsgivare D+H Sverige
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-12-23
Tjänstebil Tjänstebil
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Pernilla Ek
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Har du erfarenhet som installatör eller montör och vill skapa säkra arbetsmiljöer? D+H Sverige växer i Stockholm. Läs mer!

I den här rollen kommer jobba som servicetekniker med fokus på styrtekniska installationer av brandventilation ute hos kund. Du är en del av D+H, som är en global organisation inom brandventilation, där du jobbar självständigt inom region Stockholm-Mälardalen. Som servicetekniker är du en nyckelperson och tillsammans med sälj skapar du goda kundrelationer och brandventilationslösningar av högsta kvalité.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I den här rollen blir du en del av ett världsledande företag som designar, levererar och driftar tekniska lösningar för brandventilation i kommersiella byggnader. Som servicetekniker kommer du arbeta med installation, montage och underhåll av brandventilationssystem med region Stockholm- Mälardalen som din arbetsplats. 

D+H Sverige jobbar med kunder inom olika typer av branscher och du får chans att utveckla och bredda din tekniska kompetens. Som servicetekniker hos D+H Sverige blir du en del av ett internationellt och stabilt bolag som bidrar till bättre luftkvalité och även en säkrare inomhusmiljö. Du får här möjlighet att arbeta i en fri och självständig roll där uppdragen varierar med våra olika kunders behov. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som servicetekniker kommer du att ha en bred roll där du jobbar självständigt. En arbetsvecka kan bland annat bestå av: 

  • Installation och montage av brandventilationssystem hos nya kunder
  • Ansvara för och planera underhållsarbeten utifrån de serviceavtal som finns 
  • Felsökning och reparation av befintliga system 
  • Bidra till nya affärer genom merförsäljning då du som teknisk expert kan ge förslag ute hos kund 
  • Administration och dokumentation av utförda uppdrag 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som servicetekniker kommer du primärt att jobba självständigt ute hos kund, men vid större installationsprojekt är du ansvarig för att koordinera externa och interna resurser. Du har mycket dialog tillsammans med kund ute på plats för att ta fram den bästa lösningen för kundens behov. 

Du jobbar med hela region Stockholm-Mälardalen som arbetsplats så resor kommer därför vara en naturlig del av ditt arbete, både övernattningar och dagsresor. Som förmån har du därför tillgång till tjänstebil. Du kommer att få möjlighet till utbildning, intern som extern, för att utveckla din kompetens inom brandventilation och styrteknik. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har en generell teknisk kompetens inom mekanik, el och styr/regler. Har du jobbat som styrelektriker innan eller har kunskap i PLC-programmering ser vi det som meriterande. Har du en teknisk utbildning med inriktning el så är det en fördel, men erfarenhet som servicetekniker bedöms som likvärdig. Du bör ha generell kunskap inom Office-paketet och vara van att arbeta med rapportering- och ärendehanteringssystem.  Du har goda kunskaper i både svenska och engelska samt B-körkort. 

Då rollen är självständig söker vi dig som har en förmåga att ta egna initiativ och ta ansvar för dina uppgifter. Du gillar att arbeta med problemlösning och är skicklig på att analysera och hitta lösningar. Då du är vårt ansikte utåt mot kund så söker vi dig med en god kommunikativ förmåga, serviceorientering och som trivs i mötet med nya människor. Arbetet som servicetekniker sker oftast självständigt, men vid större underhåll arbetar vi i team varför vi söker dig som samarbetar bra med andra. Du har även en förmåga att hålla ordning och struktur på det du gör. Då vi är ett team som jobbar med ständiga förbättringar söker vi dig som trivs i en föränderlig miljö och där du bidrar till att förbättra processer och rutiner.

Låter det här som en roll för dig? Välkommen med din ansökan! 

D+H Sverige

D+H Sverige

D+H,är världsledande inom system och produkter för naturlig brandgas- och komfortventilation. Vi erbjuder kvalitet och design i absolut toppklass på alla nivåer - från mindre system i trapphus till komplexa lösningar för stora byggnader. Med 50 års erfarenhet har D+H byggt upp ett internationellt nätverk av dotterbolag, återförsäljare samt service- och installationspartners som alltid kan erbjuda en lösning anpassad efter just dina behov.Idag har D+H över 400 anställda med ca 200 i Ammersbek strax utanför Hamburg i Tyskland där huvudkontoret och produktionsanläggningen finns.
I Sverige finns vi etablerade sedan 2005 med ett dotterbolag i form av D+H Svenska AB. Innan dess har produkterna sålts genom återförsäljare sedan många år och är därför välkanda på den svenska marknaden. Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg och heter sedan 2019 D+H Sverige AB..

Arbetsgivare D+H Sverige
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-12-23
Pernilla Ek
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet

Klarabergsgatan 64, Stockholm