TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Servicetekniker till Gunnebo Industries

Vi på TNG söker en servicetekniker till framgångsrika Gunnebo Industries i Mälardalsregionen.

Har du ett tekniskt intresse och trivs i en kundnära roll? Vill du ha ett varierande och fritt arbete där du får arbeta för ett starkt varumärke i en internationellt ledande koncern? Bra! Då kan detta vara rollen för dig. Som servicetekniker/serviceingenjör på Gunnebo Industries får du arbeta med ett brett produktprogram och en etablerad kundbas i en rad olika branscher.

Välkommen med din ansökan!


VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som servicetekniker får du en fri roll där du får du arbeta med besiktning och service av olika typer av lyftutrustningar hos Gunnebo Industries kunder i Sverige. Du jobbar nära dina kunder med varierande omfattning och längd på uppdragen. Du kontaktar och planerar självständigt dina uppdrag tillsammans med dina kunder.

 

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

• Besiktning och service av lyftutrustning hos kund
• Testning med hjälp av drag-, magnaflux och penetrantprovning
• Dokumentation av arbetet i besiktningsprotokoll
• Planering och inbokning av kundbesök hos dina kunder

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som servicetekniker besiktar och servar du olika typer av lyftutrustning hos Gunnebo Industries kunder. I din servicebil har du modern utrustning i form av drag-, magnaflux och penetrantprovningsutrustning. Du utgår från hemmet eller vårat kontor i Västerås och har cirka tre övernattningar per vecka ute på fältet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning. Du har sannolikt tidigare erfarenhet av någon typ av tekniskt arbete som exempelvis truckreparatör, servicetekniker eller svetsare. Du trivs med kundkontakt, att ta ett stort ansvar och att arbeta i nya miljöer.

Arbetet kräver C-körkort och det är meriterande om du har någon tidigare erfarenhet av besiktning och provning. Då arbetet innehåller en del dokumentation bör du ha en vana att arbeta i exempelvis ett CRM-system.

Som person har du förmågan att självständigt planera och driva ditt arbete framåt. Du trivs med kundkontakt, har lätt för att få förtroende, är utåtriktad och serviceinriktad.

Alla lediga jobb