TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk Säljare Makita region Stockholm Norr

Vill du arbeta för ett globalt varumärke med försäljning av portabla elverktyg? Sök till Makita Sverige redan idag!

Är du ett riktigt proffs på verktyg, som vet hur de ska användas, presenteras och säljas, till proffsanvändare? Längtar du efter ett självständigt arbete där din pedagogiska och säljande ådra kommer väl tillhands? Då är jobbet som resande teknisk säljare för region Stockholm Norr på Makita Sverige perfekt för dig! Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som teknisk säljare får du ett fritt och självständigt arbetet där du själv planerar din arbetsdag utifrån de återförsäljare eller direktkunder som finns i din försäljningsregion som sträcker sig från norra Stockholm till södra Norrland. Du får ett omväxlande arbete där du som ansiktet utåt för Makita Sverige kommer vara experten som demonstrerar, presenterar och utbildar i marknadens bredaste och mest kompletta verktygssortiment för proffs.

Som representant för Makita Sverige kommer du inte bara bredda ditt professionella nätverk utan också tillhöra Makitas säljavdelning och vara delaktig på mässor och andra events. Som anställd på Makita Sverige har du förmånliga anställningsvillkor och självklart får du tillgång till Makitas verktygsbil i tjänsten samt tillgång till dator och mobil.

För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter hos Makita Sverige.

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teknisk säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som teknisk säljare utgår du ifrån kontoret i Sollentuna. Resor och övernattningar kommer att ske regelbundet, ca 30 - 40 resdagar per år kan man räkna med. Körkort är ett krav och rollen är på heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning och 40 h arbetsvecka med varierande arbetstider utifrån dina inbokade besök.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker tjänsten:

I rollen som teknisk säljare hos Makita Sverige är det viktigt att du är serviceorienterad, stresstålig och lösningsorienterad som person. Ibland kommer du behöva göra "utryckningar" och då kan dagen behöva omplaneras. Du kommer träffa många nya människor och förmågan att skapa långsiktiga relationer samt förtroende hos kunderna är nyckeln till framgång både för dig och för Makita Sverige.

Alla lediga jobb