TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Social Media & Content Specialist

Nu söker vi en Social Media & Content Specialist till marknadsavdelningen på Fitness24Seven i Lund!

Tillsammans med ett starkt marknadsteam så kommer du vara nyckelpersonen i att bygga upp och fortsätta utveckla Fitness24Sevens närvaro i sociala medier. För rollen som Social Media & Content Specialist söker vi dig som är en fena på att skapa content och vill anta denna roliga utmaning för att du älskar sociala medier.

Låter detta som en spännande utmaning för dig? Sök jobbet idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuder vi dig möjligheten att arbeta med sociala medier och content inom en verksamhet som brinner för hälsa och träning. I denna tjänst får du stor möjlighet att utvecklas tillsammans med ett härligt och engagerat team som alltid lägger största fokus på kunderna. Självklart får du träna gratis på Fitness24Sevens anläggningar och tillsammans med dina kollegor inspirera varandra och andra till ett mer aktivt hälsosamt liv!

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Content & Social Media Specialist på Fitness24Seven ansvarar du för att skapa relevant, engagerande och sökordsoptimerat Content för varumärket. Du säkrar all aktivitet i Fitness24Sevens sociala kanaler och att innehållet driver varumärket i rätt riktning med rätt relevans och tonalitet enligt företagets övriga varumärkesstrategi. Du ansvarar även för nyhetsbrevsutskick till medlemmarna.
Uppföljning och analys av aktiviteter och kampanjer är ett naturliga inslag i arbetet för att uppnå bästa resultat för verksamheten. 

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du ingår i ett team på nio personer som jobbar med sälj och marknad och rapporterar till Sales & Marketing Manager. Tjänsten är placerad på Fitness24Sevens huvudkontor i Lund.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen och trivas på Fitness24Seven så är du van att arbeta i en verksamhet med hög utvecklingstakt där du enkelt kan planera din tid och prioritera bland dina uppgifter. Du är proaktiv och självgående som har god samarbetsförmåga och tycker om att ha roligt på jobbet tillsammans med dina kollegor. Självklart så är du en digital native och delar gärna med dig av din kunskap.

Fitness24Seven är ett internationellt bolag, således är det viktigt du uttrycker dig mycket bra på svenska och engelska i både i tal och skrift.

Alla lediga jobb