TNG
Social Media & Content Specialist

Social Media & Content Specialist

Nu söker vi en Social Media & Content Specialist till marknadsavdelningen på Fitness24Seven i Lund!

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-20
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Gratis träning Gratis träning
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Lovisa Wang-Larsen
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Nu söker vi en Social Media & Content Specialist till marknadsavdelningen på Fitness24Seven i Lund!

Tillsammans med ett starkt marknadsteam så kommer du vara nyckelpersonen i att bygga upp och fortsätta utveckla Fitness24Sevens närvaro i sociala medier. För rollen som Social Media & Content Specialist söker vi dig som är en fena på att skapa content och vill anta denna roliga utmaning för att du älskar sociala medier.

Låter detta som en spännande utmaning för dig? Sök jobbet idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuder vi dig möjligheten att arbeta med sociala medier och content inom en verksamhet som brinner för hälsa och träning. I denna tjänst får du stor möjlighet att utvecklas tillsammans med ett härligt och engagerat team som alltid lägger största fokus på kunderna. Självklart får du träna gratis på Fitness24Sevens anläggningar och tillsammans med dina kollegor inspirera varandra och andra till ett mer aktivt hälsosamt liv!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Content & Social Media Specialist på Fitness24Seven ansvarar du för att skapa relevant, engagerande och sökordsoptimerat Content för varumärket. Du säkrar all aktivitet i Fitness24Sevens sociala kanaler och att innehållet driver varumärket i rätt riktning med rätt relevans och tonalitet enligt företagets övriga varumärkesstrategi. Du ansvarar även för nyhetsbrevsutskick till medlemmarna.
Uppföljning och analys av aktiviteter och kampanjer är ett naturliga inslag i arbetet för att uppnå bästa resultat för verksamheten. 

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du ingår i ett team på nio personer som jobbar med sälj och marknad och rapporterar till Sales & Marketing Manager. Tjänsten är placerad på Fitness24Sevens huvudkontor i Lund.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

  • Vi söker dig som har professionell erfarenhet av att framgångsrikt producera egen content för sociala medier.
  • Du är naturligt nyfiken på digital utveckling och trender med mycket god förståelse för hur sociala medier kan användas för att stärka företagets marknadskommunikation och övergripande affärsmål.
  • Du är en kreativ person som är duktig på att arbeta med bilder och illustrationer. Har du även kunskap i att skapa rörligt material så är det högt värderat.
  • Skriver och producerar välskriven och sökordsoptimerad text gör du självklart och anpassar denna efter målgrupp och kanal.
  • Vi ser att du har en relevant utbildning inom marknadsföring, content-produktion, sociala medier eller liknande. 

För att lyckas i rollen och trivas på Fitness24Seven så är du van att arbeta i en verksamhet med hög utvecklingstakt där du enkelt kan planera din tid och prioritera bland dina uppgifter. Du är proaktiv och självgående som har god samarbetsförmåga och tycker om att ha roligt på jobbet tillsammans med dina kollegor. Självklart så är du en digital native och delar gärna med dig av din kunskap.

Fitness24Seven är ett internationellt bolag, således är det viktigt du uttrycker dig mycket bra på svenska och engelska i både i tal och skrift.

Fitness24Seven

Fitness24Seven

Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 230 anläggningar i 6 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-20
Lovisa Wang-Larsen
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet

Stora Södergatan 4, Lund