TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sök jobb som administratör i Stockholm

Har du ett sinne för struktur och ordning? Vi söker dig som vill jobba som administratör för kommande uppdrag i Stockholm!

Vi ser ett behov hos våra kunder av duktiga administratörer i Stockholm. Är du duktig på att lösa problem, hålla ordning och skapa struktur? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig för kommande uppdrag inom administration!

Vi ser gärna att du i ansökan anger vilken typ av administrativt arbete som passar dig och varför. Är du kanske pedagogisk, duktig på att koordinera, har ett tekniskt intresse eller någon annan styrka som en organisation skulle ha nytta av - berätta för oss!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss får du möjlighet att prova på branscher och företag du aldrig tidigare varit i kontakt med. Vi på TNG kan erbjuda administrativa tjänster med varierande svårighetsgrad och vi strävar alltid efter att matcha dig med utvecklande uppdrag. Du har möjlighet att få ett utmanande och självständigt arbete inom administration på en ny spännande arbetsplats. Du kommer få chansen att bidra i en viktig roll där din serviceorientering och problemlösningsförmåga kommer att bli uppskattad!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Hos våra kunder kan arbetsuppgifterna variera, därför kommer du att få mer detaljerade uppgifter om uppdraget vid kontakten med oss.

Arbetsuppgifter i en administrativ roll kan till exempel vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då behovet av avlastning hos våra kunder ofta är brådskande, söker vi i första hand dig som är tillgänglig för omgående start och som söker arbete på heltid och dagtid. Observera att denna annons ligger ute för uppdrag som är på ingång till oss och mer information kommer ges när dessa blir aktuella. Uppdragens längd kan komma att variera.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs med administrativa uppgifter och har ett sinne för service. Du känner dig bekväm med att arbeta med dator som främsta arbetsredskap och har lätt att lära dig nya system. Som person är du också strukturerad, noggrann och gillar administrativa rutiner. Du trivs att arbeta med andra, men kan även arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administration och vill fortsätta att utvecklas inom området.

Alla lediga jobb