TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sommarjobb inom IT-support till SKPF i Stockholm

Är du duktig på att lära ut och bra på digitala verktyg? SKPF söker en IT-support till sin kongress i Stockholm i höst!

SKPF, svenska kommunalpensionärernas förbund, kommer att hålla en kongress tillsammans sina 112 ombud i september 2020. I och med Covid-19 och de restriktioner som det medfört så söker vi nu en person som är pedagogisk och duktig på support och som kan stötta inför och under kongressen med det digitala verktyget Zoom, så att alla ombud kan vara med och delta. Uppdraget startar i augusti 2020 och kommer pågå fram till och med kongressdagen den 15/9 2020.

Rollen passar dig som är en van användare av digitala videoverktyg, gärna som tidigare använt Zoom men som framför allt gillar att lära ut och se kunskap växa. Låter det här som en roll för dig? Läs mer och sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I den här rollen kommer du att stötta SKPFs ombud i deras användning av Zoom. Du utbildar och supporterar ombuden inför kongressen och säkerställer att de känner sig trygga i att använda och koppla upp sig med Zoom. Du kommer även vara delaktig på plats under kongressen som sker på Aronsborg i Bålsta för att supportera.

Du kommer skapa förutsättningar för större IT-mognad och bidra till att alla ombud, oavsett tidigare IT-vana, har möjlighet att delta i kongressen trots denna märkliga vår och dess restriktioner! I gengäld kommer du att vara uppskattad i din roll, ha många kontaktytor och skapa goda relationer. 

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer fokusera på att utbilda och guida SKPFs ombud i videoverktyget Zoom. Det kommer vara varierande i uppgifter och tidsaspekt, det viktiga är att användarna efter samtal och genomgång självständigt kan använda sig av Zooms basfunktioner.

Bland annat kommer du att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att supportera personer med olika IT-mognad och frågornas komplexitet kan variera. Det är viktigt att du kan kommunicera med ombuden på rätt nivå och tillsammans lösa de utmaningar om dyker upp.

Rollen är på heltid, med start i augusti och fram till att kongressen den 15/9 är klar. Du jobbar kontorstider, 8-17 och har möjlighet att sitta på SKPFs kontor i Stockholm.

VEM ÄR DU?

För den här rollen ser vi att du är pedagogisk och duktig på att kommunicera. Du bör ha tidigare arbetslivserfarenhet inom kundservice eller IT-support och vara van att guida och utbilda via telefon. Det är en fördel om du har använt Zoom innan, men så länge du har en god förståelse för IT och digitala verktyg generellt så kan man lära sig Zoom på plats. Det är också viktigt att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift eftersom du primärt supporterar via telefon. 

Som person ser vi att du är lugn och positiv med ett gott tålamod. Du kommer att prata med personer som har olika datorvana och därför är det viktigt att du kan anpassa din kommunikation och sättet att lära ut utifrån de förutsättningar som finns. 

Har du tidigare erfarenhet av support och kundservice och vill använda din pedagogiska talang till något gott eller är du ute efter ett kort heltidsuppdrag innan studierna drar igång i höst? Då är det här uppdraget för dig. Välkommen med din ansökan! 

Alla lediga jobb