TNG
Sommarjobb inom IT-support till SKPF i Stockholm

Sommarjobb inom IT-support till SKPF i Stockholm

Är du duktig på att lära ut och bra på digitala verktyg? SKPF söker en IT-support till sin kongress i Stockholm i höst!

Uppdragsgivare TNG IT Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-08-20
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef
Therese Goldring
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Är du duktig på att lära ut och bra på digitala verktyg? SKPF söker en IT-support till sin kongress i Stockholm i höst!

SKPF, svenska kommunalpensionärernas förbund, kommer att hålla en kongress tillsammans sina 112 ombud i september 2020. I och med Covid-19 och de restriktioner som det medfört så söker vi nu en person som är pedagogisk och duktig på support och som kan stötta inför och under kongressen med det digitala verktyget Zoom, så att alla ombud kan vara med och delta. Uppdraget startar i augusti 2020 och kommer pågå fram till och med kongressdagen den 15/9 2020.

Rollen passar dig som är en van användare av digitala videoverktyg, gärna som tidigare använt Zoom men som framför allt gillar att lära ut och se kunskap växa. Låter det här som en roll för dig? Läs mer och sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I den här rollen kommer du att stötta SKPFs ombud i deras användning av Zoom. Du utbildar och supporterar ombuden inför kongressen och säkerställer att de känner sig trygga i att använda och koppla upp sig med Zoom. Du kommer även vara delaktig på plats under kongressen som sker på Aronsborg i Bålsta för att supportera.

Du kommer skapa förutsättningar för större IT-mognad och bidra till att alla ombud, oavsett tidigare IT-vana, har möjlighet att delta i kongressen trots denna märkliga vår och dess restriktioner! I gengäld kommer du att vara uppskattad i din roll, ha många kontaktytor och skapa goda relationer. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer fokusera på att utbilda och guida SKPFs ombud i videoverktyget Zoom. Det kommer vara varierande i uppgifter och tidsaspekt, det viktiga är att användarna efter samtal och genomgång självständigt kan använda sig av Zooms basfunktioner.

Bland annat kommer du att: 

  • Inför kongressen ta kontakt med ett 60-tal ombud och via telefon tillsammans starta upp Zoom samt genomföra två övningsuppgifter
  • Bygga på ombudens IT-kunskap och ge extra individuell support till de som behöver
  • Delta på 3-4 testmöten via Zoom, varav ett som sker på plats på Aronsborg i Bålsta den 10/9. 
  • Förbereda uppkoppling och presentation inför kongressen och delta under dagen den 15/9 och vara behjälplig där det behövs 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att supportera personer med olika IT-mognad och frågornas komplexitet kan variera. Det är viktigt att du kan kommunicera med ombuden på rätt nivå och tillsammans lösa de utmaningar om dyker upp.

Rollen är på heltid, med start i augusti och fram till att kongressen den 15/9 är klar. Du jobbar kontorstider, 8-17 och har möjlighet att sitta på SKPFs kontor i Stockholm.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För den här rollen ser vi att du är pedagogisk och duktig på att kommunicera. Du bör ha tidigare arbetslivserfarenhet inom kundservice eller IT-support och vara van att guida och utbilda via telefon. Det är en fördel om du har använt Zoom innan, men så länge du har en god förståelse för IT och digitala verktyg generellt så kan man lära sig Zoom på plats. Det är också viktigt att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift eftersom du primärt supporterar via telefon. 

Som person ser vi att du är lugn och positiv med ett gott tålamod. Du kommer att prata med personer som har olika datorvana och därför är det viktigt att du kan anpassa din kommunikation och sättet att lära ut utifrån de förutsättningar som finns. 

Har du tidigare erfarenhet av support och kundservice och vill använda din pedagogiska talang till något gott eller är du ute efter ett kort heltidsuppdrag innan studierna drar igång i höst? Då är det här uppdraget för dig. Välkommen med din ansökan! 

TNG IT Digital

TNG IT Digital

Svenska kommunalpensionärernas förbund,SKPF Pensionärerna är ett religiöst och politiskt obundet pensionärsförbund med över 170 000 medlemmar. Förbundet är öppet för alla som har någon form av pension, oavsett yrkesbakgrund. SKPF Pensionärernas idé är det jämlika samhället där ålder inte spelar någon roll, där vi som har lämnat yrkeslivet bakom oss kan leva ett värdigt liv i ekonomisk och social trygghet. Äldreomsorgen, pensionerna, sjukersättningen och bostäder för äldre är några av våra prioriterade frågor.

Uppdragsgivare TNG IT Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-08-20
Therese Goldring
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Franzéngatan 4,Stockholm