TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sommarjobb inom support hos Tomra i Stockholm

Vill du har ett varierande och koordinerande sommarjobb på ett spännande internationellt företag? Läs mer och sök redan idag!

Trivs du att ha en koordinerande roll där du får ha många olika kontaktytor? Gillar du både se service, jobba administrativt och koordinera? Söker du dessutom ett givande sommarjobb? Då kan Tomra vara arbetsplatsen för dig! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjligheten att jobba på Tomra som, med sin produkt, på riktigt gör skillnad för klimatet. Du får vara en del av att team med ett stort ansvar för den service som företaget erbjuder sina kunder. I denna roll kommer du att få en varierande vardag där du växlar mellan flera olika arbetsuppgifter. Du får även möjligheten att själv driva på ditt arbete där du får utvecklas både som person och i din professionella roll. 

Detta är perfekt för dig som är pensionär, studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett givande sommarjobb. Inledningsvis kommer du att få en ordentlig introduktionsutbildning.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I denna roll kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är tänkt att starta den 24 juni och kommer att pågå fram till den 31 juli (vecka 26-31) där efter finns det eventuell möjlighet till att jobba extra vid exempelvis semesterperioder. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i Sollentuna med goda kommunikationer. Start är tänkt start är så snart som möjligt och arbetstiderna är under heldagar 8.00-16.30.

 

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll ser vi att du:

Som person är du serviceminded, strukturerad och har en god förmåga att prioritera. Vi ser även att du trivs att jobba i ett tight team med ett öppet klimat.

Alla lediga jobb