TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sommarjobb kundtjänst till EnterCard i Stockholm

Vill du jobba med kundservice på ett finansbolag i sommar? Till EnterCards kundtjänst i centrala Stockholm söker vi 4 medarbetare.

Är du en fena på kundservice och vill ha sommarjobb på ett internationellt bolag i Stockholm? Nu söker finansbolaget EnterCard nya medarbetare till deras kundtjänst för jobb under sommaren, med möjlighet att jobba extra under resten av året. Detta är alltså ett perfekt jobb för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning! Låter det som ett spännande jobb för dig? Läs mer här och sök nu!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På EnterCards kundtjänst kommer du in i ett härligt team som är i en spännande, internationell miljö i centrala Stockholm. Här får du möjlighet att lära dig en hel del om ekonomi och finans - specifikt inom betal- och kreditkortsprodukter i synnerhet. Du får en gedigen utbildning på plats, stöttande kollegor och en hel del ny kunskap inom ekonomi och finans!

Förutom detta, kommer du också jobba som konsult via TNG med allt var det innebär - möjlighet att bygga ett nätverk med våra andra konsulter, en stöttande konsultchef och förmåner. 

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

EnterCard erbjuder kreditkort och lån till privat- och företagskunder och är Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag. 

Jobbet på EnterCards kundtjänst innebär att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta jobb på EnterCard är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd hos TNG och jobbar ute hos EnterCard. Jobbet är på heltid under vecka 25-32, med en gedigen utbildning i processer och system för att du ska känna dig bekväm när du börjar ta samtal. Det finns möjlighet att kunna fortsätta jobba extra under året.

EnterCards kontor ligger på Olof Palmes Gata i Centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

Till det här jobbet söker vi dig som är en problemlösande serviceperson ut i fingerspetsarna, som alltid vill överträffa kundens förväntningar. Du är noggrann, ansvarsfull och gillar när det är ett högt tempo. 

Dessutom tror vi att du: 

 

Alla lediga jobb