TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sommarjobb orderadministratör 50% i Örebro

Sommarjobba inom orderadministration på deltid

Vi söker dig som under sommaren vill arbeta i en varierande roll där den främsta uppgiften är att stödja säljteamet hos en av våra kunder. Uppdraget är på halvtid och pågår under semesterperioden, vecka 27-33.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får jobba i ett härligt team på en spännande arbetsplats i centrala Örebro. Här får du möjlighet att utvecklas både som person och samtidigt öka din efterfrågan på arbetsmarknaden inför framtiden. Vidare har du chans att skapa goda relationer med företaget inför framtiden. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

Du kommer att stödja säljteamet inom den dagliga verksamheten. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos TNG och jobbar ute hos vår kund. Tjänsten är på halvtid under perioden vecka 27-33. Önskemålet är att arbeta 4 timmar per dag. Företaget är placerat centralt i Örebro.

VEM ÄR DU?

Då detta är ett sommarjobb ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning som t.ex. studier, gärna inom ekonomi eller teknik. Du är en van datoranvändare och har goda kunskaper i MS Officepaketet, främst Excel. Då tjänsten innebär kontakter nationellt och internationellt söker vi dig som behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig med en god känsla för vad bra service innebär och tycker om att komma på lösningar till olika problem. Du trivs med att jobba med människor, är öppen och kan lätta sätta dig in i kundens ärende.

Alla lediga jobb