TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sommarjobb IT-kunnig kontorsassistent till Foyen

Till Foyen Advokatfirma söker vi dig som vill jobba i en bred roll både inom reception och IT. Läs mer här och sök idag!

På Foyen Advokatfirma kommer du att få jobba i en blandad roll som kontorsassistent med uppgifter inom både reception och IT-service. Du kommer dessutom att få jobba i ett tight team med härliga kollegor som gör arbetet på Foyen ännu roligare! Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Foyen Advokatfirma söker dig som kan stötta upp främst under sommarmånaderna. Här får du möjlighet att jobba i en dynamisk miljö där du med dina IT-kunskaper stöttar organisationen men även är ansiktet utåt för Foyens besökare i receptionen. De sitter i trevliga lokaler i hjärtat av Stockholm på Regeringsgatan med närhet till kommunikationsmedel.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Eftersom rollen är bred kommer ingen dag att vara den andra lik. Du kommer bland annat att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid, förväntas starta i maj och initialt pågå till sista augusti. Det finns möjlighet till lite semester i sommar men det är ett krav att du kan jobba vecka 30.

VEM ÄR DU?

För att passa för denna roll ser vi att du har en god IT-förståelse och det är meriterande om du har jobbat i en liknande roll tidigare. Rollen innebär att kunna hantera många olika uppgifter och därför är det viktigt att du som person är serviceminded, strukturerad och proaktiv, du är också stresstålig och trivs med att ha många kontaktytor, både internt och externt. Eftersom du har många kontaktytor är det viktigt att du som person är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Du talar och skriver svenska flytande.

Alla lediga jobb