TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Starta din karriär som servicetekniker på Veolia

Vill du arbeta i en teknisk roll och med underhåll av anläggningar inom vattenrening?

Nu finns möjligheten att arbeta som servicetekniker hos oss på Veolia Water Technologies i Solna. Som servicetekniker kommer du bli en del av vårt team som arbetar med service och underhåll av anläggningar inom processvatten. Underhållet varierar i komplexitet, men omfattar teknikområden som styr/regler, el, mekanik och pneumatik. Våra kunder finns inom bland annat läkemedelsindustrin, pappers och massaindustrin och kraftvärmeverk. Har du teknisk utbildning och är praktiskt lagd? Ta chansen och sök tjänsten som servicetekniker. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För dig som vill vara en del av ett världsledande företag som designar, levererar och driftar processtekniska lösningar för vattenrening är detta en perfekt möjlighet. Som servicetekniker kommer du på sikt arbeta med underhåll av anläggningar inom processvatten. Anläggningarna bygger på jonbytesteknik och membranteknik. Du blir en del av ett team av andra servicetekniker. Då vi inte förväntar oss att du har någon erfarenhet inom området sedan tidigare kommer du få både handledning och utbildning (intern som extern) för att på sikt kunna axla rollen som servicetekniker.

Våra applikationer för processvatten finns bland annat inom läkemedelsindustrin, pappers och massaindustrin och kraftvärmeverk. Ett exempel på en processteknisk lösning är till ett kraftvärmeverk där vi levererar en komplett anläggning för produktion av totalavsaltat och avgasat spädvatten. Då vi har kunder inom olika typer av branscher får du här chans att utveckla och bredda din tekniska kompetens. Du får även chans att bli en del av ett internationellt bolag som bidrar till renare vatten och därmed även en bättre miljö.

Betald parkering
Betald parkering
Friskvård
Friskvård
Tjänstebil
Tjänstebil
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Initialt kommer du få handledning och utbildning för att på sikt arbeta självständigt med:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som servicetekniker kommer du ingå i ett team av andra servicetekniker. Du kommer att utgå från kontoret i Solna strand. Resor, inom Sverige, är en naturlig del av rollen och antalet övernattningar per år uppgår till ca 25-30. Beredskap ingår i tjänsten och förekommer ca var sjätte vecka.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med ett intresse för teknik och en vilja att lära dig nytt. Du har teknisk utbildning på gymnasial nivå, fördel med en praktisk inriktning på utbildningen. Har du även ett praktiskt och tekniskt fritidsintresse så är det meriterande. Skulle du ha arbetslivserfarenhet som servicetekniker eller liknande roll så är även det meriterande, men inget som vi har som krav. Du har en generell kunskap inom Office-paketet och van att hantera datorer. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Då du kommer att köra mycket i arbetet söker vi dig med B-körkort (tjänstebil ingår i tjänsten).

Som person har du en vilja att lära och utvecklas. Du gillar att arbeta med problemlösning och är skicklig på att analysera och hitta lösningar. Då du på sikt kommer ha egen kundkontakt söker vi dig som har en god kommunikativ förmåga och trivs i mötet med nya människor. Arbetet som servicetekniker sker oftast självständigt, men vid större underhåll arbetar vi i team varför vi söker dig som samarbetar bra med andra. Du har även en förmåga att hålla ordning och struktur på det du gör. Då vi är ett team som jobbar med ständiga förbättringar söker vi dig som trivs i en föränderlig miljö och där du på sikt ser att du kan bidra till att förbättra processer och rutiner.

Alla lediga jobb