TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Strateg inom digitalisering till Digital Strategi

Vi söker en kreativ Digital Strateg med fokus på inbound marketing till managementbolaget Digital Strategi i Stockholm (Östermalm)

Vill du arbeta i en position med höjd, fokus på affärsnyttan och hands-on ansvara för de digitala framstegen som gör skillnad för våra kunder nu och i framtiden? Sök då tjänsten som Digital Strateg idag!

VI ERBJUDER DIG

Här erbjuds du en roll där du i nära dialog med kunden tillsammans kartlägger och tar fram en strategi inför den digitaliseringsresa man står inför med fokus på att generera försäljning/leads.

Här får du använda din digitala "verktygsportfölj" för att på en mer övergripande nivå driva igenom förändringar som effektiviserar för kundens vardag här och nu men även mer långsiktigt. Du får vara operativ och bidra med praktiska kunskapar och lösningsförslag för att uppnå mål och resultat hos dina kunder samtidigt som du tillsammans med ditt team både genomför och utbildar kunden i utförandet.

Du blir ansiktet ut mot kunderna och är en viktig nyckelspelare där du äger en stor del av ansvaret kring Digital Strategis affär. Du tillhör ett team som tillsammans skapar värde och resultat. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med stora visioner för både affär och medarbetare och tillsamanas utvecklar ni er själva som bolag och era kunder.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Centralt kontor
Centralt kontor

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer bland annat få arbeta med att:

 

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Digital Strategi sitter i attraktiva lokaler centralt i Stockholm, Östermalm. Ett stenkast från Fältöversten och t-bana Karlaplan.

Vi arbetar också som team ute hos kund flera dagar i veckan då en viktig del av vårt löfte är att vi genererar resultat tillsammans. Tillsammans som team och tillsammans med kund. Våra kunder är också centralt placerade.

MER OM DIG

Vi söker dig som i denna position vill ta ditt hantverkskunnande och din strategiska blick vidare och få möjlighet att vara med att driva förändring hos digitalt mer omogna kunder. Du vill få chansen att visa på resultat, förmedla insikter, sätta processer och lära kund nya arbetssätt.

Vi söker dig som kan axla rollen som "kanalstrateg" med volymsansvar. Du har för vana att kunna identifiera automatiserings initiativ, sätta KPI:er och lägga estimat och också vara pedagog. Du brinner för hantverket och har ett datadrivet arbetssätt med fokus på att generera volym och försäljning i ryggmärgen. Du har erfarenhet av/- arbetar med några av följande områden:

 - SEM/ SEO
- Google analytics/ tag manager
- Marketing Automation
- Förmåga att skapa olika målgrupper och segmentera kunddata
- Förmåga att hantera färdigsegmenterad kunddata
- Förmåga att skräddarsy långa flöden med stöd av relevanta teorier etc

Alla lediga jobb