TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Strategisk inköpare till Euromaint i Stockholm

Nu söker EuroMaint i Stockholm en Strategisk inköpare, välkommen med din ansökan redan idag!

Vill du vara med i EuroMaints fortsatta tillväxtresa? Du erbjuds en roll i en platt organisation i en växande och spännande bransch. Vi söker en erfaren strategisk inköpare till EuroMaint med placering i Stockholm, med hela Sverige som arbetsfält. Här får du goda möjligheter att påverka och driva företagets fortsatta arbete inom strategiskt inköp.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en utvecklande och spännande roll där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som arbetar med underhåll och teknik i framkant. EuroMaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden. Välkommen till ett företag som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen av att vara bäst på kvalificerat tågunderhåll för person- och godstrafik.

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som strategisk inköpare kommer du vara med att driva det kommersiella arbetet inom service, tjänster samt anläggningsrelaterade inköp och underhåll. Du arbetar tätt tillsammans med produktionsansvariga och lokala anläggningsförvaltare. Du har ett leverantörsansvar tillsammans med aktuell uppdragsgivare för dina leverantörer vad gäller kvalité, leverans och kostnad. Rollen kräver god samverkan och nätverksbyggande med de lokala uppdragsgivarna inom Euromaints enheter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i ett team om 16 personer som består av operativa och strategiska inköpare, leverantörsutvecklare samt inköpschef, du rapporterar direkt till inköpschefen. Då rollen innebär samverkan med EuroMaints enheter och leverantörer runt om i landet förekommer det resor i tjänsten. Tillsättning sker enligt överenskommelse. 

VEM ÄR DU?

För att lyckas i denna roll ser vi att du: 

 Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är affärsmässig, initiativrik, handlingskraftig och övertygande. Du är också duktig på att skapa användbara nätverk samt samarbetar och delar gärna med dig av dina erfarenheter samt kunskaper. I denna tjänst är det också viktigt att du är analytisk, arbetar systematiskt och är resultatinriktad. 

Alla lediga jobb