TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Strategisk inköpare till One Nordic i Malmö

Driven och relationsbyggande inköpare till One Nordic i Malmö!

Vill du göra skillnad för svensk infrastruktur och bidra till visionen att bygga det nya energisamhället? Vi erbjuder ett uppdrag i rollen som strategisk inköpare på One Nordic där du får möjlighet att utvecklas i din roll som inköpare men även, tillsammans med dina nya kollegor, vår interna inköps- och upphandlingskompetens!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en nyckelroll inom One Nordics verksamhet. Tillsammans med engagerade kollegor får du arbeta med Sveriges mest ledande företag inom svensk infrastruktur. Du blir en del av en kultur som karaktäriseras av ansvar, engagemang och kompetens.  

Det här är ett konsultuppdrag på 3-6 månader med start omgående, via bemanningsföretaget TNG, där du kommer arbeta som konsult. Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som strategisk inköpare har du det övergripande ansvaret för styrning av tilldelade kategorier. Du bevakar företagets intressen i form av att arbeta med "totalkostnad", vilket innebär pris såväl som kvalitet, säkerhet, risk, logistik och miljö. Du säkerställer även att rätt tekniska och kommersiella krav kommuniceras till leverantörerna.

Några av dina arbetsuppgifter kommer vara att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta självständigt och rapportera till chefen för inköp. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Malmö, Hyllie.

Externa kontaktytor är leverantörer från tillverkningsindustrin och entreprenörer till infrastrukturbyggen. De interna kontaktytorna är framförallt med linjen, linjechefer och regionchefer. 

VEM ÄR DU?

Du bör ha några års inköpserfarenhet, som operativ eller strategisk inköpare. Det är fördel om du kommer från branscher som bygg, teknik, nät-, el-eller kraftbolag men inte ett krav. Utbildning inom inköp, ekonomi, teknik är meriterande. Du har för vana att arbeta i MS Office samt Excel samt behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen krävs ett starkt eget driv och är bra på att skapa och upprätthålla kontakter både internt och extern. Du har en utomordentlig förmåga att bygga relationer och bidra till utveckling och lönsamhet och bland dina kollegor är du en självklar lagspelare. 

Alla lediga jobb