TNG
Strategisk inköpare till One Nordic i Malmö

Strategisk inköpare till One Nordic i Malmö

Driven och relationsbyggande inköpare till One Nordic i Malmö!

Uppdragsgivare One Nordic AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-07
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Anna Messa
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Messa

0721-646971

Driven och relationsbyggande inköpare till One Nordic i Malmö!

Vill du göra skillnad för svensk infrastruktur och bidra till visionen att bygga det nya energisamhället? Vi erbjuder ett uppdrag i rollen som strategisk inköpare på One Nordic där du får möjlighet att utvecklas i din roll som inköpare men även, tillsammans med dina nya kollegor, vår interna inköps- och upphandlingskompetens!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en nyckelroll inom One Nordics verksamhet. Tillsammans med engagerade kollegor får du arbeta med Sveriges mest ledande företag inom svensk infrastruktur. Du blir en del av en kultur som karaktäriseras av ansvar, engagemang och kompetens.  

Det här är ett konsultuppdrag på 3-6 månader med start omgående, via bemanningsföretaget TNG, där du kommer arbeta som konsult. Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som strategisk inköpare har du det övergripande ansvaret för styrning av tilldelade kategorier. Du bevakar företagets intressen i form av att arbeta med "totalkostnad", vilket innebär pris såväl som kvalitet, säkerhet, risk, logistik och miljö. Du säkerställer även att rätt tekniska och kommersiella krav kommuniceras till leverantörerna.

Några av dina arbetsuppgifter kommer vara att:

  • leda förhandlingar med det yttersta leverantörsansvaret
  • svara för att kontrakt och ramavtal uppehålls och följs.
  • Identifiera områden för förbättring genom egna initiativ eller ihop med verksamheten
  • Genomföra avtals- och prisförhandlingar på uppdrag av verksamheten
  • Initiera nya avtal och underhålla befintliga inom dina kategorier
  • Leda eller delta i större upphandlingar
  • Delta med att arbeta fram och implementera gemensamt utformade inköpsstrategier
  • Delta i det dagliga arbetet genom att godkänna nya leverantörer, kostnader, avtal etc.
  • På sikt, och efter utbildning, verka som intern expert för våra inköpssystem och processer
  • Upprätthålla goda relationer så väl internt som externt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta självständigt och rapportera till chefen för inköp. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Malmö, Hyllie.

Externa kontaktytor är leverantörer från tillverkningsindustrin och entreprenörer till infrastrukturbyggen. De interna kontaktytorna är framförallt med linjen, linjechefer och regionchefer. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du bör ha några års inköpserfarenhet, som operativ eller strategisk inköpare. Det är fördel om du kommer från branscher som bygg, teknik, nät-, el-eller kraftbolag men inte ett krav. Utbildning inom inköp, ekonomi, teknik är meriterande. Du har för vana att arbeta i MS Office samt Excel samt behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen krävs ett starkt eget driv och är bra på att skapa och upprätthålla kontakter både internt och extern. Du har en utomordentlig förmåga att bygga relationer och bidra till utveckling och lönsamhet och bland dina kollegor är du en självklar lagspelare. 

One Nordic AB

One Nordic AB

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Uppdragsgivare One Nordic AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-07
Anna Messa
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Messa

0721-646971

Räkna ut avståndet till jobbet

Arenagatan 35, Malmö