TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Strategisk inköpare till Zinkgruvan

Är du en person som gillar att skapa resultat och uppfylla kundernas förväntningar? Bra! Då kan rollen som inköpare passa dig!

Vi söker en erfaren och resultatorienterad Strategisk Inköpare med fokus på leverantörsutveckling, projektinköp och entreprenadsupphandlingar till spännande Zinkgruvan och deras gruv- och anriktningsverksamhet.

Som strategisk inköpare hos Zinkgruvan arbetar du med att optimera inköpsprocesser, upprätthåller högsta kvalitet och effektivitet i leverantörsrelationer. Utöver ett stimulerande arbete i en spännande verksamhet erbjuder Zinkgruvan fina förmåner till sina anställda, bland annat ett bonussystem, ett förmånligt friskvårds- och tandvårdbidrag samt förmånliga rabatter.

Vi söker nu dig som har jobbat några år med taktiskt eller strategiskt inköp och trivs att arbeta med leverantörsfrågor, avtal och kvalitet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Zinkgruvan Mining bryter och producerar metaller som behövs för att göra våra moderna och hållbara liv möjliga. Våra slutprodukter är koncentrat av zink, bly och koppar som säljs på den globala metallmarknaden.

Zinkgruvan Mining ingår i den internationella koncernen Lundin Mining med totalt 4200 medarbetare i sex länder. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste underjordsgruva och med 460 anställda är vi den största arbetsgivaren i Askersunds kommun. Verksamheten i Zinkgruvan har varit i kontinuerlig drift sedan 1857.

På Zinkgruvan blir du en del av ett kompetent team som utvecklar varandra, är ambitiösa och har nära till skratt. Som Strategisk inköpare blir du en viktig del i vår kultur där relationer, kunder och vår affär ständigt är i fokus.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Som strategisk inköpare arbetar du med projektinköp och entreprenadsupphandlingar, sakkunnig i inköps- och avtalsfrågor mot övriga avdelningar, genomföra avtalsförhandlingar samt arbetar med kostnadsuppföljningar.

Som strategisk inköpare handlägger du även löpande inköpsärenden, är kontaktperson mot leverantörer och produktgrupper samt deltar i det dagliga arbetet på inköpsavdelningen.

Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du arbetar måndag-fredag med flextid.

Inköpsavdelningen består av inköp och förråd där det totalt arbetar 12 medarbetare.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har ekonomisk alt teknisk högskoleutbildning samt några års erfarenhet av strategiskt inköpsarbete. Erfarenhet av entreprenadjuridik är ett stort plus.

Tjänsten innebär mycket kontakter med säljare och intern driftspersonal vilket innebär att du måste vara serviceinriktad samt bör ha vana att hantera flera uppgifter samtidigt.

Du ska ha avtals- och upphandlingsvana, samt vana att hantera ett MPS-system (SAP är meriterande, speciellt erfarenhet av Ariba Sourcing and contract). Vidare bör du även ha goda kunskaper i engelska eftersom vi har ett inköpssamarbete inom koncernen.

Alla lediga jobb