TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Supply Chain Coordinator inom Logistik i Stockholm

Nu söker vi en Supply Chain Coordinator / logistik koordinator till stort tobaksbolag i centrala Stockholm. Sök redan idag!

Till vår kund i Centrala Stockholm söker vi omgående en logistik koordinator till en spännande tjänst inom Supply Chain. Här erbjuds du en bred och koordinerande roll hos en av de största aktörerna på marknaden inom tobaksområdet. I denna roll ansvarar du för att koordinera och stötta Supply Chain processerna gentemot fabriken i Sverige samt den globala Supply Chain organisationen och produktionsplaneringen. Du kommer främst fokusera på processerna inom den internationella marknaden genom att bevaka produktflödet och hela leveransprocessen. Låter det spännande? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en möjlighet att bli en del av ett företag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, där du kan växa i rollen och inom företaget. Bolaget är en av de största aktörerna på marknaden inom tobak, en spännande bransch under ständig tillväxt. I denna roll har du möjlighet att arbeta med förbättringsarbeten samt vara med och påverka befintliga processer. 

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Supply Chain Coordinator kommer du arbeta med att utveckla och optimera alla delar kopplade till produktion, lagerhållning och leverans, med fokus på export och den internationella marknaden.

Dina arbetsuppgifter kommer bl a att innebära att:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten startar omgående enligt överenskommelse och beräknas löpa i 6 månader med goda möjligheter till förlängning, du kommer under denna period att vara anställd som konsult hos TNG. Du rapporterar till Supply and Customer Service Manager och kommer i denna roll samarbeta tätt med Supply Chain Manager samt ingå i ett team med ytterligare 3 härliga kollegor. Stämningen på kontoret präglas av en familjär anda, här erbjuds du att bli en del av ett positivt team där samarbete och arbetsglädje står högt på agendan. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler centralt i Stockholm med tillgång till mycket goda kommunikationer och service. Du arbetar heltid 8-17 med möjlighet till flextid. Som konsult hos TNG får du självklart ta del av våra förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen är det meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller ekonomi, men det är inget krav. Vi ser dock gärna att du har tidigare erfarenhet och av en liknande roll inom Supply Chain och har god förståelse av att hantera leveransprocessen och varuflöden inom B2B. Har du erfarenhet av arbete i Jeeves eller något annat affärssystem är även detta meriterande för rollen. Krav för rollen är att du har god erfarenhet av Office paketet specifikt Excel. Har du tidigare arbetat med utveckling av processer inom Supply Chain samt har erfarenhet av Fast Moving Consumer Good (FMCG) så är även detta ett stort plus. Då arbetet innebär många interna och externa kontaktytor med fabrik och leverantörer även på den internationella marknaden, är det viktigt att du hanterar engelska och svenska i tal och skrift. Som person är du analytisk, lösningsorienterad och bra på att driva ditt arbete självständigt framåt. Vi tror vi att du trivs i en "spindeln i nätet" roll och har lätt för att kommunicera med människor på alla nivåer inom organisationen. Vidare fokuserar du på kvalitet och är noggrann i ditt arbete. Du motiveras av att se försäljningen öka med hjälp av dina prestationer och gillar att ingå i ett kreativt team.

 

Alla lediga jobb