TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Supply Chain Manager till Arbesko i Kumla

Initiativrik och resultatorienterad Supply Chain Manager / inköp- och planeringschef till framgångsrika Arbesko i Kumla.

Vill du arbeta på ett företag med korta beslutsvägar, högt tempo och med ett starkt varumärke? Trivs du i en roll som innehåller både operativa och strategiska frågor? Bra. Då kan detta vara tjänsten för dig! Nu söker vi en Supply Chain Manager till framgångsrika Arbesko i Kumla. Du får en bred och varierande roll med stora möjligheter att påverka den fortsatta utvecklingen av inköps- och planeringsprocesserna i företaget. Du leder din avdelning och ansvarar för företagets planering, inköp och logistik.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av stolthet, historia och nytänk. Du blir en del av ett framgångsrikt företag med högt engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje.

 

6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen har du fullt personalansvar för en handfull medarbetare inom områdena planering, inköp och logistik. Ditt team ansvarar bland annat för: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen rapporterar du till företagets operativa chef. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området samt ett antal års erfarenhet från en liknande roll. Sannolikt har du tidigare haft personalansvar. Vidare har du goda kunskaper inom planering, inköp och logistik, gärna från en producerande verksamhet. Du är en van användare av något affärssystem, gärna Dynamics, samt MS Office. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

Som person agerar du på eget initiativ, får saker att hända, fokuserar på resultatet och tar ansvar för det. Du är övertygande och främjar planer och idéer framgångsrikt. Vidare är du systematisk och analytisk samt greppar komplexa frågor och problem snabbt. Du ger prov på specialistkompetens inom ditt yrkesområde och vill utvecklas kontinuerligt i din yrkesroll. 

Alla lediga jobb