TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Supply Planner för framtida uppdrag

Vill du arbeta operativt med logistikflöden som Supply Planner i Malmö? Vi har uppdragen för dig!

Till Affärsområdet TNG Tech söker vi konsulter för framtida uppdrag inom rollen som Supply Planner. Här erbjuds du en chans att arbeta hos någon av våra spännande kunder i ett uppdrag som matchar dina önskemål och ambitioner. Då uppdragens art varierar söker vi Supply Planners av varierad erfarenhet och bakgrund. Gillar du att arbeta operativt med varuflöden i en analytisk och lösningsfokuserad roll? Då är du hit du ska anmäla ditt intresse!

Varmt välkommen att lämna in en intresseanmälan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Genom att jobba som konsult hos TNG Tech får du chansen att jobba hos en av våra spännande kunder. Det är en utmärkt chans för dig som vill förvärva dig erfarenhet eller få in en fot på ett intressant företag. Många av våra konsultuppdrag kan leda till direkt anställning hos kund.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på uppdrag, men bland annat innebära: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att anställas av oss på TNG Tech och arbeta som Konsult hos någon av våra kunder i Malmö. Du kommer att ha en dedikerad Konsultchef som kommer att arbeta för att säkerställa din trivsel och fortsatta utveckling. 

VEM ÄR DU?

Då vi söker dig som är intresserad av framtida uppdrag, har vi möjlighet att matcha dig precis mot rätt uppdrag baserat på din erfarenhet, kunskap och intresse. Vi vill komma i kontakt med dig som är nyexaminerad från en utbildning inom logistik eller ekonomi och redo för ditt första jobb, såväl som dig som har gedigen erfarenhet som Supply Planner. Då du kommer att arbeta i en kommunikativ roll behöver du vara flytande i svenska och engelska, både i skrift och tal. Som person söker vi dig som trivs med att arbeta i en omväxlande miljö där tempot emellanåt är högt. Du är kommunikativ, ansvarstagande och ser till att leverera inom ditt ansvarsområde.

Alla lediga jobb