TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Supply Planning Coordinator till Oncopeptides

Vill du fortsätta utvecklas inom logistik och läkemedelsbranschen? Då kan detta bli verklighet hos Oncopeptides i Stockholm!

Söker du efter nästa steg inom logistik och vill arbeta i en bred roll med mycket internationella kontakter där du blir en av nyckelspelarna tillsammans med dina kollegor? Har du fattat tycke för läkemedelsbranschen och ser fram mot en fortsatt utveckling inom detta branschområde? Hos Oncopeptides i Stockholm erbjuds denna möjlighet i rollen som Clinical Supply Planning Coordinator. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Oncopeptides är ett läkemedelsföretag som utvecklar läkemedel för behandling av cancer. Företaget är i en stark expansionsfas och i din roll som Supply Planning Coordinator har du en stor möjlighet att påverka och vara med att bygga upp en organisation med stora ambitioner. Tillsammans med dina kollegor strävar ni efter att skapa ett sömnlöst logistikflöde till drygt 200 siter placerade runt om i välden. Här blir du en del av en prestigelös kultur där man tar tillvara på varandras kompetens för att skapa de bästa förutsättningarna för fortsatta tillväxt. Samtidigt får du möjligheten att bredda ditt professionella nätverk med både externa och interna kontakter.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Frukost
Frukost
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I denna roll kommer du att arbeta nära Clinical Supply Chain Manager och tillsammans säkerställa att leveranskedjan flyter på. Detta kommer bland annat innebära:

Tjänsten kan komma att utvecklas och anpassas allt eftersom organisationen expanderar. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos Oncopeptides och tjänsten inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid 40h/v med flexibla arbetstider, men det är önskvärt att du är på plats måndag till fredag mellan kl. 9.00-16.00. Tänkt start är omgående. Du kommer sitter i fräscha och trevliga lokaler i centrala Stockholm med närhet till allmänna kommunikationsmedel. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell i denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet av logistik i läkemedelsbranschen som gett dig en god förståelse för att nu ta dig an en roll med mer ansvar. Detta innebär att du förstår hela logistikkedjan från tillverkning till leverans av läkemedel och kylvaror för att effektivt kunna agera och lösa problem. Du trivs att arbeta i en miljö där beslut snabbt kan förändras och du kan enkelt skapa en egen struktur i detta. Du gillar att arbeta självständigt och proaktivt för att ligga steget före när problem och utmaningar uppstår. Du har en god samarbetsförmåga och som person är du serviceminded, flexibel och driven i ditt arbete. Då du kommer jobba med löpande dokumenthantering behöver du ha god kunskap i Excel, Word och ERP. Då det i tjänsten ingår mycket kommunikation och internationella kontakter, bör du ha lätt för att skapa goda relationer samt vara flytande både i tal och skrift, i svenska och engelska. 

Alla lediga jobb