TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Support till storbank i Stockholm

Vi söker nu två stycken medarbetare till en av Sveriges storbanker som är serviceminded och är en fena på Excel. Sök nu!

Trivs du i en varierad roll där du både får jobba med högklassig kundservice och administration? Tycker du det är kul att jobba i Excel? Gillar du att jobba strukturerat och samtidigt se nya lösningar? Nu söker vi två stycken medarbetare till supporten inom Facility Operation till en av Sveriges storbanker. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som supportmedarbetare kommer du att få en viktig och central roll för att alla bankens kontor runt om i Sverige skall få den bästa möjligheten till att sköta sin verksamhet. Här får du möjligheten att samtidigt som du hanterar ärenden även jobba administrativt. Du kommer tillsammans med en kollega ta dig an ett projekt där ni strukturerar upp avdelningens databas i Excel. Här får du jobba på en arbetsplats med en ett prestigelöst klimat där medarbetarna jobbar mot samma mål och har ett nära samarbete.

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som supportmedarbetare kommer du att:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med arbetstider måndag till fredag kl. 08.30 - 17.00. Detta är ett konsultuppdrag som är tänkt att starta omgående och pågå i tre månader, med eventuell möjlighet till förlängning. Du kommer att jobba i ett team med 4 kollegor som har ett nära samarbete. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i Sundbyberg med goda kommunikationsmöjligheter. 

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll ser vi att du:

Alla lediga jobb