TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Supporttekniker / IT-support till stort IT-företag

Har du ett stort tekniskt intresse och gillar att ha mycket kundkontakt? Sök jobbet som supporttekniker hos vår kund i Stockholm!

Som supporttekniker kommer du ha en central roll inom företaget med goda utvecklingsmöjligheter och varierade arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med att ge teknisk support till medarbetare hos företagets kund i Ekerö där du kommer att hantera olika ärenden inom IT-support. Din roll kommer främst innebära att stödja medarbetare i frågor kring digitala verktyg.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som supporttekniker har du möjlighet att växa och utvecklas i din professionella roll inom IT hos ett av IT branschens ledande företag. Vi erbjuder dig en bred och varierad roll inom IT-support där du får stötta medarbetare i hanteringen av digitala verktyg så som datorer, mobiltelefoner och Ipad, samt supportera i hanteringen av Microsoft Windows och Office 365. Du kommer ha en serviceinriktad och lösningsfokuserad roll där du kommer att bemanna en helpdesk och hantera olika ärenden inom IT-support. 

Parkering
Parkering
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer vara del i ett team på tre supporttekniker där dina arbetsuppgifter bland annat kommer att innebära:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir anställd av TNG och uthyrd till ett stort internationellt IT-bolag som i sin tur har en uppdragsgivare på Ekerö där du, tillsammans med dina kollegor kommer arbeta i en utvecklande miljö med IT-support. Detta uppdrag är ett långsiktigt konsultuppdrag där du kommer arbeta kontorstider.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med stort intresse för IT som vill växa och utvecklas i din roll. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du besitter en god social förmåga och är lösningsorienterad.

Vi ser att du har kunskaper inom Microsoft Windows och Office 365 samt är flytande inom Svenska och Engelska. Du har minst en gymnasial IT-utbildning i grunden. Tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande roll är meriterande men inget krav, desto viktigare är att du har ett genuint IT-intresse och kan ta eget ansvar för att utvecklas och växa inom rollen.  Det är även meriterande om du har förståelse för ITIL-processer och ärendehantering.

Alla lediga jobb