TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemägare till Fitness24Seven

Tidigare erfarenhet som systemägare eller superuser? Här erbjuds du ansvaret över Fitness24Sevens gymsystem

Att arbeta som systemägare på Fitness24Seven innebär ansvar för ett av våra viktigaste system nämligen vårt gymsystemet! Funktionalitet kan alltid utvecklas i relation till efterfrågan och genererad affärsnytta. I den här rollen blir du den som håller i alla trådarna och kontaktytorna för att säkerställa optimal funktion och användning.
Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Fitness24Seven råder en stark entrepenöriell anda. Detta märks framförallt i ett härligt och positivt driv och många parallella idéer och initiativ. För att trivas hos oss i vår miljö behöver du vara en lagspelare som inte har något emot att lämna din position i laget för att komma till målet. Prestigelöshet, gott samarbete och högt i tak råder hos oss. 

Här erbjuds du en möjlighet där du får ansvar över systemet i säkerställandet att det stödjer verksamheten genom vidareutveckling. Du agerar även superuser kring systemet och har kontakter både med användare av systemet såväl som leverantören av det. Rollen är bred och du har många kontaktytor på internationell nivå. 

 

Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret
6 v semester
6 v semester
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Rollen inkluderar också att vara global superuser för PerfectGym. Superusern av ett system ansvarar för den dagliga användningen och rutinerna som utförs inom systemet. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad på Fitness24Sevens huvudkontor i Lund och tillhör IT avdelningen organisatoriskt som består av 7 personer idag. Teamet arbetar tätt tillsammans i ambitionen att leverera optimalt värde till organisationen och Fitness24Sevens medlemmar. Du rapporterar till CIO.
Rollen kan komma att innebära resor till samtliga länder vi har gym i vid enstaka tillfällen.

VEM ÄR DU?

Vi har en öppen syn kring vilken utbildningsbakgrund du kan ha för att vara intressant för det här jobbet.
En relevant IT bakgrund och erfarenhet är självklart intressant men du kan också komma från den mer administrativa sidan där du har jobbat som systemägare eller superuser tidigare. Erfarenheten att ha förvaltat system och arbeta med att utveckla funktionalitet relaterat till affärsnytta är mest intressant för oss i kombination till en projektledande personlighet. 

Det viktigaste egenskaperna vi vill se hos dig är att du har en förmåga att se både helheter och detaljer och ditt öga för system och funktionalitet. Som person ser vi att du har god förmåga att skapa relationer och bra samarbete. Du är organiserad och engagerad och har lätt för att driva saker framåt. 

Du kommunicerar obehindrat i tal och i skrift på svenska och engelska.

Alla lediga jobb