TNG
Systemägare till Fitness24Seven

Systemägare till Fitness24Seven

Har du tidigare erfarenhet som systemägare eller superuser? Här erbjuds du ansvaret över Fitness24Sevens gymsystem

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-07
Friskvård Friskvård
Gym på kontoret Gym på kontoret
6 v semester 6 v semester
Centralt kontor Centralt kontor
Lovisa Wang-Larsen
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Har du tidigare erfarenhet som systemägare eller superuser? Här erbjuds du ansvaret över Fitness24Sevens gymsystem

Att arbeta som systemägare på Fitness24Seven innebär ansvar för ett av våra viktigaste system nämligen vårt gymsystem! I den här rollen blir du den som håller i alla trådarna och kontaktytorna för att säkerställa optimal funktion och användning. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Fitness24Seven råder en stark entreprenöriell anda. Detta märks framförallt i ett härligt och positivt driv och många parallella idéer och initiativ. För att trivas i vår miljö behöver du vara en lagspelare som inte har något emot att lämna din position i laget för att komma till målet. Prestigelöshet, gott samarbete och högt i tak råder hos oss. 

Här erbjuds du en möjlighet där du får ansvar över systemet i säkerställandet att det stödjer verksamheten genom vidareutveckling. Du agerar även superuser kring systemet och har kontakt både med användare av systemet såväl som leverantören av det. Rollen är bred och du har många kontaktytor på internationell nivå. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Säkerställa att systemet stödjer organisationen och skapar affärsvärde genom ledning och vidareutveckling av systemet.
  • Identifiera och utvärdera nya behov avseende system och vidare leda nyutveckling och säkerställande av implementering från leverantören med den långsiktiga strategin i åtanke.
  • Ansvarig för systembudgeten.
  • Ansvarig för interna processer kopplade till systemet.
  • Ansvarig för kontakten med leverantören och interna användare av systemet

Rollen inkluderar också att vara global superuser av dessa system. Superusern ansvarar för den dagliga användningen och rutinerna som utförs inom systemet. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad på Fitness24Sevens huvudkontor i Lund och tillhör IT-avdelningen som består av 7 personer idag. Teamet arbetar tätt tillsammans i ambitionen att leverera optimalt värde till organisationen och Fitness24Sevens medlemmar. Rollen kan komma att innebära enstaka resor till samtliga länder där vi har gym. Du rapporterar till CIO.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi har en öppen syn kring vilken utbildningsbakgrund du kan ha för att vara intressant för det här jobbet.
En relevant IT bakgrund och erfarenhet är självklart intressant men du kan också komma från den mer administrativa sidan där du har jobbat som systemägare eller superuser tidigare. Erfarenheten att ha förvaltat system och arbeta med att utveckla funktionalitet relaterat till affärsnytta är mest intressant för oss i kombination med en projektledande personlighet. 

Dom viktigaste egenskaperna vi vill se hos dig är att du har en förmåga att se både helheter och detaljer och att du har ett öga för system och funktionalitet. Som person ser vi att du har god förmåga att skapa relationer, kommunicera tydligt och gillar samarbete. "Cooperation makes the team" är en av våra värderingar. Du är organiserad och engagerad och har lätt för att driva saker framåt. 

Du kommunicerar obehindrat i tal och i skrift på svenska och engelska.

Fitness24Seven

Fitness24Seven

Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 230 anläggningar i 5 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.
Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal.

Fitness24Seven
Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-07
Lovisa Wang-Larsen
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet

Stora Södergatan 4, Lund