TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemansvarig tekniker till Toshiba Tec Nordic

Är du en systeminriktad IT tekniker som vill arbeta brett med applikationer i windowsmiljö i det teknikstarka bolaget Toshiba?

Här är du Toshibas ”single point of contact” mot systemleverantörer och internt när det kommer till drift/support och underhåll av alla de system och applikationer som finns inom företaget. Här får du chansen att arbeta i en teknisk roll där det finns utrymme att utvecklas både som individ och tekniker.

Tjänsten är belägen i Solna, Stockholm.

VI ERBJUDER DIG

Vi kan erbjuda dig en bred roll där du får sätta dig in i och driva ett antal områden så som Business Intelligence (BI rapporter), SQL, licenshantering samt löpande drift och underhåll utifrån ett beställarperspektiv då stora delar av IT är outsourcat.

Du blir involverad i flertalet IT-relaterade projekt  inom företaget rörande, tex säkerhetsfrågor samt utveckling och utvärdering av system och IT-infrastrukturen.

Du får här möjlighet att bygga och utöka ditt personliga nätverk med kollegor i branschen. Du kommer tillhöra IT-avdelningen på totalt 3 personer som tillsammans representerar den egna organisationen i Sverige och Finland.

Toshiba Tec Nordic AB (TND), är en del i den globala TTEC-organisationen. Här säljer och tillhandahåller man service på multifunktionsmaskiner och dokumenthanteringslösningar (Copy/Print/Scanning).

 

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Bonus
Bonus
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Det förekommer resor, ungefär varannan månad, till kontoret i Finland. Du får även vara kontaktperson mot övriga internationella Toshibabolag när det gäller system och applikationer.

MER OM DIG

Vi söker dig som är redo för en utmaning och har stor vilja och engagemang att ta dig an denna roll och växa med arbetsuppgifterna över tid. Du är väldigt bekväm inom Windows produktportfölj samt har en grundförståelse för SQL och BI rapportering. Intresse för dataanalys är här ett stort plus och ett område där du kan få växa och utvecklas inom. Kunskaper inom web-server och lösningar för e-commerce är meriterande. Du är prestigelös och ansvarstagande i din person och räds inte att hugga tag där det behövs för att hjälpa andra. Du trivs att ha många kontaktytor samt talar och skriver engelska obehindrat.

Alla lediga jobb