TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemansvarig till Trygghetsfonden i Stockholm

Är du intresserad av att jobba i en modern IT-miljö som Systemansvarig hos Trygghetsfonden (TSL) mitt i centrala Stockholm?

Trygghetsfonden ligger i framkant kring digitalisering. Här är merparten av systemen helt molnbaserade och här finns en modern kontorsmiljö med bra teknikstöd! Trygghetsfonden (TSL) kan erbjuda dig en dynamisk och modern arbetsplats där du som Systemansvarig får möjligheten att sätta din prägel på både rollen och TSL:s fortsatta digitala arbete kring systemstöd.

VI ERBJUDER DIG

Rollen som Systemansvarig är helt ny och ger dig möjlighet att:

Friskvård
Friskvård
Centralt kontor
Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Livspussel
Livspussel

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Systemansvarig kommer du ha en viktig roll i att säkerställa att TSL även framöver har en välfungerande, modern och ändamålsenlig IT-miljö. Du kommer framförallt att:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att samarbeta med ett tiotal partners och leverantörer som TSL har integrationslösningar med. I rollen ingår ansvara för beställningar, uppföljning och avtal med TSL:s driftspartner och att vara förvaltningsledare för Dynamics CRM som används som TSL:s verksamhetssystem.

MER OM DIG

Vi söker dig som har relevant utbildning och några års erfarenhet inom IT som bidragit till att du har en bred teknisk förståelse. Du kommer att komma till din rätt om du motiveras av att jobba operativt och brett. Vi söker dig som har erfarenhet av testarbete, både genom egen testning och som testledare. Andra erfarenheter vi söker är erfarenhet från kravställning, upphandling och leverantörsstyrning.


Meriterande, men inget krav är erfarenhet av Microsoft Dynamics, Umbraco, Episerver, har du dessutom erfarenhet av GDPR och projektledning kommer detta komma väl till pass.

Då du kommer att jobba med många kontaktytor ser vi att det är viktigt att du är bra på att kommunicera och har förmåga att kunna samarbeta väl med personer både internt och externt. Vi vill att du har ett serviceinriktat förhållningssätt och motiveras av att skapa och upprätta goda relationer. Vidare tar du dig an uppgifter strukturerat och har förmåga att vara flexibel och kunna prioritera utifrån verksamheten behov.

Alla lediga jobb