TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemförvaltare med kunskap inom SQL och Oracle

Nu söker vi en systemförvaltare samt DBA/utvecklare inom SQL och Oracle till globala och framgångsrika EMBA i Örebro.

Vill du ansvara för utvecklingen och förvaltningen av affärssystemet IFS för ett etablerat och världsledande bolag? Har du goda kunskaper inom Oracle och SQL samt gillar problemlösning och att ta stort eget ansvar? Bra. Vi söker nu dig som trivs i en verksamhetsnära roll där dina tekniska erfarenheter och kreativa förmågor utmanas och utvecklas.

Hör av dig så berättar vi mer!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

EMBA verkar internationellt och har en kraftig tillväxt. Hos oss blir du en del av en bred verksamhet med många kompetenta och engagerade kollegor. Du erbjuds en viktig och central roll med många olika kontaktytor såväl internt som externt. Just nu driver vi många intressanta projekt inom IT som vi hoppas att du vill bli en del av.

Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ditt huvudsakliga uppdrag är att ansvara över vårt ERP-system IFS. Du erbjuds en bred och varierad roll med uppgifter som:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du tillhör vår IT-avdelning och arbetar tätt ihop med både kollegor, konsulter och våra leverantörer. Du kommer att vara placerad på EMBAs huvudkontor i Örebro.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen. Du har erfarenhet och en god teknisk kunskap om Oracle och SQL. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med utveckling och förvaltning av affärssystem och det är också meriterande om du har goda kunskaper i IFS. Erfarenhet av projektledning och kommunikation med användare är av stort intresse för oss då ditt arbete bedrivs nära användarna. Eftersom du kommer arbeta med supportfrågor bör du ha en god förmåga att felsöka, analysera och lösa problem. Vi ser också att du har en bred generell kunskap inom IT-drift och IT-säkerhet.

Som person är du prestigelös, lyhörd och trivs med att ha många olika kontaktytor. Vidare har du ett starkt eget driv och är serviceorienterad. Du bör vara strukturerad och ha en bra förmåga att leda och dokumentera ditt arbete.

Alla lediga jobb