TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemspecialist till Securitas AB

Systemspecialist till Securitas AB

Vill du vara med och driva utvecklingen av Securitas säkerhetslösningar framåt hos ett växande, ambitiöst och lönsamt marknadsledande företag? Inspireras du av att ständigt hålla dig à jour inom nya tekniker och är redo för nya utmaningar? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten som Systemspecialist till Securitas AB!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

RVS (Remote Video Solutions) är en standardiserad, kostnadseffektiv, remote-baserad videoövervakningstjänst som täcker bland annat larmverifiering, entry/exit management, områdesskydd, videopatrullering och business intelligence applikationer. Lösningen hanteras tillfullo av Securitas och är baserad på öppna teknologier för att säkerställa pålitlig hantering, systemintegration, effektivt underhåll, cyberattack prevention och framtida säkerhet. Securitas tillhandahåller en standardiserad företagslösning för videoövervakning. Detta ger Securitas möjligheten att leverera videoövervakning som en standardkomponent i sina integrerade säkerhetslösningar. Lösningen levereras till nationella såväl som internationella kunder vilket ge kunden verktyg till att förhindra incidenter, optimera säkerhetspersonalens tid och därmed skapa mer kostnadseffektiva IT lösningar.
RVS är fullt integrerat med Securitas tjänster för on-site, mobil och fjärrstyrd väktartjänst elektronisk säkerhet, brand och fysisk säkerhet samt riskhantering.
Securitas söker nu nästa medarbetare som genom sin teknikkunskap och starka kundorientering vill vara med och driva detta spännande område framåt. 

6 v semester
6 v semester
Betald mobil
Betald mobil
Ny teknik
Ny teknik
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som Systemspecialist ansvarar du för:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Securitas strategi att leda omvandlingen av branschen har tagit ny fart genom strategiarbetet Vision 2020. Företaget gör betydande framsteg i att utveckla teknikbaserade säkerhetslösningar och samtidigt tillgodose kundernas efterfrågan på brandskydd och riskhantering. I Securitas Vision 2020 är vi det ledande globala säkerhetsföretaget, specialiserat på säkerhetstjänster baserade på människor, teknik och kunskap. RVS är en naturlig och viktig del av denna transformation.
Tag chansen och var med och utveckla Securitas när de omvandlar branschen.

VEM ÄR DU?

Du har:

Du interagerar dagligen med personer på internationell nivå och talar och skriver god Engelska.
Som person så är du lösningsorienterad, nyfiken och drivande med ett starkt analytiskt sinne.

Alla lediga jobb