TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemutvecklare till Göteborg!

Vi söker dig med stort tekniskt intresse som vill optimera flöden genom systemutveckling!

Brinner du för systemutveckling, har ett par års erfarenhet inom området och vill ansluta dig till ett utvecklingsteam som brinner för teknik och system? Då söker vi dig till vår kund! I rollen som systemutvecklare är du med och utvecklar lösningar och integrationer för verksamheten, både hos kundens butiker men också på huvudkontoret. Känner du att du, med din kreativa och driftiga sida, är rätt person för jobbet? Välkommen då med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund sitter centrala Göteborg och där råder en härlig stämning som uppmuntrar nya idéer och framåtanda. Du erbjuds möjlighet till personlig utveckling och kommer att ingå i ett team av medarbetare som är både erfarna, stödjande och engagerade inom teknik och systemutveckling!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som som systemutvecklare utvecklar du lösningar och integrationer för verksamheten i butik och huvudkontor. Du kommer jobba med Microsoft arkitektur men också nyare ramverk och plattformar. Som systemutvecklare kommer du vara med och modernisera IT-området och test kommer vara en naturlig del av systemutvecklingen! Kunden jobbar enligt DevOps som innebär ett tätt samarbete mellan system (Development) och infra (Operations). OnPreem och Azure kommer vara en del av arbetet för att balansera snabbhet och ekonomi.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hos kunden kommer du vara en viktig del i att frambringa värdefulla lösningar till kunder och medarbetare! Initialt kommer detta vara en provanställning där du är anställd genom oss på TNG IT Digital med goda möjligheter till förlängning hos kunden! TNG IT Digital är ett auktoriserat bemanningsföretag och givetvis omfattas du av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Som sökande brinner du för systemutveckling och som person är du kreativ och driftig. Du har erfarenhet av följande:

Vi ser att du värdesätter ett tänk utifrån det bästa för verksamhetens medarbetare och kunder samt att du är van vid att snabbt sätta dig in i nya områden. Vi tror att du trivs att arbeta både med problemlösning och med proaktivt förbättringsarbete i komplexa miljöer. Vi ser även att du är sugen på att jobba med utvecklingsmetodik och test för att bidra till effektiva utvecklingsprocesser. Du ser också att agil testning är lika naturligt som agil utveckling! 

Alla lediga jobb