TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Talent Consultant Manager på dotterbolag till TNG!

Dotterbolaget till TNG, Ada Digital, letar efter dig som vill bygga upp vår nya konsult-affär inom digital transformation och IT!

Har du många idéer kring hur man kan förändra konsultbranschen inom IT? Härligt, det har vi med! Nu bygger Ada Digital upp affärsområdet Interim och du erbjuds en unik möjlighet att bli en nyckelspelare i denna satsning!

VI ERBJUDER DIG

6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Ada Digital erbjuder idag rekryteringslösningar inom området digital utveckling. När vi nu startar upp ett nytt affärsområde blir din roll initialt att i nära samarbete med ledningen ta fram vårt erbjudande inom interimslösningar. Du kommer bland annat vara involverad i benchmark, positionering, leveransprocess och prissättning. Du kommer snarast möjligt enligt vårt agila arbetssätt provtrycka erbjudandet mot marknaden och vara operativ i såväl försäljning som leverans. Ditt arbete inkluderar:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Som först in i teamet Interim kommer du ha nära samarbete med VD. Dessutom jobbar du nära vårt rekryteringsteam som består av 12 personer. Vi sitter med vårt systerbolag i anrika kontorslandskap i centrala Stockholm och delar många glädjeämnen med våra kollegor. Hos oss är det kort sträcka från idé till genomförande och en genomgående positiv energi.

MER OM DIG

Ada Digital är inspirerade av Ada Lovelace – världens första programmerare. Hon var begåvad, motiverad och tänkte på ett annorlunda sätt än övriga samtida matematiker gjorde. Vi ser gärna att du är en Ada också! Du behöver inte vara matematiker men det är viktigt att har gedigen kunskap och erfarenhet inom IT-konsultförmedling. Det viktigaste är dock att du, liksom Ada, är orädd att testa nya vägar och motiverad nog att bygga upp något som ännu inte finns hos oss.

Alla lediga jobb