TNG
Team lead till SecureLink i Stockholm

Team lead till SecureLink i Stockholm

Här är möjligheten för dig som är nyfiken på att avancera till en chefsposition på ett specialiserat företag inom cybersäkerhet!

Uppdragsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-21
Ny Teknik Ny Teknik
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Massage Massage
Tjänstebil Tjänstebil
Johanna Gustafsson
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Här är möjligheten för dig som är nyfiken på att avancera till en chefsposition på ett specialiserat företag inom cybersäkerhet!

Söker du just nu en möjlighet att avancera i karriären och som vill fortsätta utvecklas som ledare? Vi söker en Team Lead till vårt Cyber Defense Centers två team i Stockholm! Här får du möjlighet att leda, coacha och motivera dina anställda och tillsammans verka för en säkrare IT-miljö för våra kunder!

Delar du vår passion för cybersäkerhet och vill vara med oss att skydda affärskritisk infrastruktur tillsammans med specialiserade kollegor? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du som har tidigare har provat på rollen som tex. Teamledare eller Projektledare får här möjlighet att växa och vidareutvecklas i rollen som chef och ledare. Du kommer att komma in i en mångfacetterad grupp, där juniora och seniora resurser arbetar tillsammans för att säkra affärskritisk infrastruktur. Du får möjlighet att arbeta operativt med tekniken men samtidigt vara strategiskt ansvarig för personalfrågor och tjänsteleverans. En utmanade, rolig och utvecklande roll för dig som har en teknisk bakgrund inom nätverk eller systemadministration och som är redo för nästa steg i karriären!

På SecureLink tycker vi att det är viktigt att man får möjlighet till både professionell- och personlig utveckling. Vi lever i en konstant föränderlig värld som präglas av snabba beslut, högt tempo och innovation. På SecureLink känner vi en innerlig respekt och tillit till varandra, vår profession och till våra kunder och skapar varje dag värde i det arbete vi gemensamt bedriver. Som anställd på SecureLink erbjuds du ett generöst förmånspaket innehållande tjänstepension, aktiviteter och bidrag till friskvård, försäkringspaket, flextid och förmånsbil.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Team lead kommer ditt ansvar att vara att leda Managed SIEM och Security Analysis dagteam i Stockholm. I din roll inkluderas följande: 

  • Personalansvar över två team, vilket inkluderar att säkerställa kompetensutveckling, utföra medarbetarsamtal och lönesamtal, rekrytering och resursplanering samt säkerställa trivsel och konstruktiv gruppdynamik i arbetsgruppen.
  • Coacha och motivera de anställda för att inspirera till kompetensutveckling och arbetsglädje.
  • Stötta teamet med tekniska lösningar samt arbeta operativt med leveransen mot kund.
  • Säkerställa och utveckla arbetsflöden och processer för leveransen.
  • Avrapportera resultat till avdelningschefen samt vara delaktig i affärsplanearbete. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten som Team lead inom Cyber Defense Center kommer att vara en ledarroll, men där viss del av tiden kommer att att inkludera operativt arbete med tjänsteleverans. Det är viktigt att du som ledare agerar efter gott exempel och alltid agerar som en förebild utifrån SecureLinks värderingar. Tjänsten är förlagd i SecureLinks moderna lokaler i Solna. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Då du kommer att vara ansvarig för teamets resultat och prestation behöver du som person vara resultatorienterad och vara duktig på att följa upp aktiviteter för att nå mål. Då detta är en funktion där du kommer att ha kontakt med olika funktioner, både internt och externt, söker vi dig som är duktig på att knyta kontakter med nyckelpersoner och tycker att det är roligt att underhålla relationer. Du tycker att det är roligt att ta ledningen i ett team och håller andra fokuserade på målbilden.

För att prestera i rollen söker vi dig som har en bakgrund inom nätverk eller systemadministration och som har erfarenhet av arbetsledning i ett större team, kanske som projektledare eller teamledare. Då du kommer att ha en väldigt interaktiv roll behöver du kunna kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat med eller åtminstone har viss kännedom om plattformar som SPLUNK, Qradar eller Logpoint. SecureLink strävar efter att arbeta in enlighet med ITIL och det är en fördel om du är bekant med detta ramverk.

SecureLink

SecureLink

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor. Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag, baserat i 8 länder och som är i expansiv fas där tillit och respekt ingår i våra värderingar. Vi ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér. På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity. Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

SecureLink
Uppdragsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-21
Johanna Gustafsson
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Räkna ut avståndet till jobbet

Stenbärsgatan 6, Malmö