TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Team Leader till Swedbank Finans i Stockholm!

Söker du nya utmaningar och vill jobba som Team Leader i en operativ roll med personalansvar inom kundtjänst?

Till Swedbank Finans AutoPlan i Stockholm söker vi en Team Leader med personalansvar för 8 personer inom kundtjänst. Här får du jobba både operativt med olika projekt samtidigt som du taktiskt jobbar med förbättringsprocesser. Det är en bred roll där du får möjlighet att växa i din roll som Team Leader.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vill du få vara med och förbättra AutoPlans kundtjänst? Vill du tillhöra ett härligt och prestigelöst gäng? Perfekt! Swedbank Finans AutoPlan söker nu sin nya Team Leader.  AutoPlan erbjuder heltäckande leasinglösningar för företag över hela Sverige. Kundtjänsten på AutoPlan ger support åt de 45.000 registrerade förarna dagligen och arbetar aktivt med att skapa nöjda kunder och har en tydlig vision om ett bemötande som alltid utgår från värderingarna – enkel, öppen och omtänksam. Hos Swedbank Finans AutoPlan får du verka i ett högt tempo och vara i en lärorik miljö där möjligheten till utveckling är stor.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten som Team Leader på Swedbank Finans består av:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Teamet sitter i fräscha lokaler i Stockholm (Sundbyberg). Detta är ett konsultuppdrag t o m 31 mars 2019, med stor möjlighet till förlängning. Tjänsten är heltid på 100% med kontorstider måndag till fredag. Tänkt start är enligt överenskommelse. Du kommer att få en gedigen introduktion som ger dig en bra grund i din roll som Team Leader. 

VEM ÄR DU?

Till rollen som Team Leader på Swedbank Finans söker vi dig som:

Alla lediga jobb