TNG
Team Manager inom IT till SEB i Stockholm

Team Manager inom IT till SEB i Stockholm

Motiveras du av att se andra växa och att leda team i förändring?

Uppdragsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-30
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel
Madelene Larsson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Madelene Larsson

0720030675

Motiveras du av att se andra växa och att leda team i förändring?

Som Team Manager inom IT hos SEB får du vara med på en spännande digitaliseringsresa!

Vårt uppdrag är att leverera ”World Class Service” till våra kunder. För att möta och överträffa våra kunders behov ligger nu stor fokus på att accelerera digitaliseringen av vår affär och att effektivisera våra arbetssätt. Därför kommer du som Team Manager bli viktigt hos oss. Med ditt intresse och erfarenhet av förändringsarbete av mjukvaruutveckling kommer du att stötta och utveckla IT- stödet inom det affärsområde som heter Spara som är en del av affärsdivisionen C&PC (Corporations & Private Customers).Du kommer in i ett spännande skede och kommer att jobba crossfunktionellt med kompetenta kollegor och medarbetare både på IT, Operation och affär.

OM JOBBET

OM JOBBET

Du kommer att tillhöra området Savings- och Investments inom ISD (IT Solution Delivery). Det finns åtta leveransteam där du kommer att vara Team Manager för Clearing och Settlement-teamet. Ditt team består av utvecklare, testare, kravanalytiker, business specialist och scrum master. Du kommer framför allt att:

  • driva mjukvaruutvecklingen framåt tillsammans med dina medarbetare och kollegor crossfunktionellt
  • vara leveransansvarig för teamet och arbeta i nära samarbete med andra team samt affärsverksamheten och Operations
  • ha fullt personalansvar för ca 12 medarbetare som du stöttar, inspirerar och coachar
  • ingå i ledningsgruppen för avdelningen Custody och arbeta både strategiskt och operativt med förändringsledning och bemanning

Inom avdelningen finns tydliga leveransområden där IT, Business och Operation arbetar nära varandra och delar samma mål och syfte. Kulturen präglas av öppenhet och engagemang.

Tjänsten är placerad på SEB:s nybyggda och prisbelönta huvudkontor i Solna.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen behöver du vara en person som motiveras av att leda andra människor och gillar förändring. Du har mycket god teknisk förståelse för modern mjukvaruutveckling antingen som utvecklare eller arkitekt. Du har troligtvis haft personalansvar tidigare och erfarenhet av digitaliseringsprojekt. Kunskap om och erfarenheter av agila metoder är en förutsättning. Vidare har du en eftergymnasial utbildning och kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Meriterade är om du har erfarenhet av stordator och både äldre och nyare tekniker samt arbete inom bank/finans.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

SEB
Uppdragsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-30
Madelene Larsson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Madelene Larsson

0720030675

Räkna ut avståndet till jobbet

Stjärntorget 4