TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teamleader IT Operations till Avida Finans

Som Teamleader för IT operations hos Avida får du bredda dig tekniskt i en ledande roll där du driver utvecklingen mot molnet

Hos Avida Finans får du en tekniknära roll där du har personalansvar för ett IT operations team som består av fyra personer. Det här är rollen för dig som är prestigelös; du gillar att arbeta tekniknära och hands-on med infrastruktur samtidigt som du gärna driver utvecklingen framåt och tar ledarskap. Avida Finans befinner sig i en tillväxtfas där man bland annat satsar stort på ny teknik. Du blir en del av en föränderlig miljö där du får påverka teknikval samt driva deras utveckling mot molnet och en hög grad automatisering.

VI ERBJUDER DIG

Massage
Massage
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny teknik
Ny teknik
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Teamleader för IT Operations är du en operativ ledare som jobbar nära tekniken och teamet. Dina medarbetare är specialiserade inom olika områden såsom exempelvis nätverk, serverdrift, säkerhet, certifikathantering och support. Det är viktigt att du själv, både kan och vill, arbeta hands-on inom dessa områden samtidigt som du är ytterst ansvarig för den tekniska infrastrukturen och devops-arbetet. Dina arbetsuppgifter omfattar:

Du kommer få vara med och bygga upp en infrastruktur i blandad miljö. Den tekniska miljön är en blandning av Windows och Linux med betoning på Microsoft.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer jobba nära verksamheten och utvecklingsavdelningen. Dina interna kontaktytor är bland annat Head of Engineering, CISO, CIO och olika stakeholders på verksamhetssidan. Här får du en bred roll där du får vara med och påverka samt kontinuerligt utveckla arbetssätt efter best practice.

MER OM DIG

Vi söker dig som har en bakgrund inom IT operations och har god förståelse för hur automatisering och monitorering på bästa sätt implementeras. Du har kunskap inom serverdrift (primärt Microsoft) samt har erfarenhet av Azure eller annan molnplattform.

Du är en person som trivs med att jobba nära tekniken men som även har förmågan att driva strategiska frågor och få med dig teamet i förändringar kring arbetssätt, tekniker och verktyg. Vi ser även att du jobbat nära utvecklingsteam tidigare, där devops-arbete varit en del av arbetet.

Eftersom Avida Finans är ett mellanstort företag i tillväxtfas är det viktigt att du är prestigelös och gillar en varierad roll där du får kombinera teknik med ledarskap. För att lyckas i rollen ser vi att du behöver vara ödmjuk, kommunikativ och har förståelse för verksamheten.

Alla lediga jobb