TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teamledare inom logistik till Suzuki Garphyttan

En utvecklande roll som ledare inom logistik till framgångsrika Suzuki Garphyttan i Örebro.

Trivs du i en ledande roll med mycket kundkontakt och har goda kunskaper inom planering? Bra. Nu har vi rollen för dig som vill ha ett operativt ansvar inom företagets logistikfunktion och vill arbeta i ett internationellt ledande företag. Hos Suzuki Garphyttan får du utvecklas tillsammans med dina kollegor samtidigt som du får verka i en global miljö i en spännande bransch. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Suzuki Garphyttan får du en närhet både till det lokala och globala. Företaget tillverkar avancerade produkter i stål för högpresterande applikationer. Arbetet bygger på hållbara produktionsmetoder, innovativ teknik och inte minst 100 år av erfarenhet. Företagets innovativa produkter gör skillnad inom fordonsindustrin, medicinteknik, energisektorn och livsmedelsindustrin. 

Företaget har haft en mycket gynnsam utveckling och ser positivt på framtiden. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Lunchförmån
Lunchförmån
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen rapporterar du direkt till företagets logistikchef och stödjer henne i det dagliga arbetet för att få en optimal leverans. Du har också ett operativt ansvar och ansvarar bland annat för kontakterna mot företagets interna kunder, som finns spridda ute i världen. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant utbildning och som har ett antal års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda andra, antingen i projekt eller med direkt personalansvar. Vidare har du en förmåga att kommunicera samt presentera information på ett pedagogiskt sätt. Då företaget verkar i en internationell miljö har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

 

Som person trivs du med att motivera och leda andra för att uppnå resultat. Du tar ansvar för att uppgifter slutförs med hög kvalitet. Vidare identifierar du problem, granskar fakta, och ser grundorsaker samt kommer sedan med förslag på praktiska och sunda lösningar. Du har ett strukturerat arbetssätt, är analytisk och är duktig på att bygga relationer.

Alla lediga jobb