TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teamledare med personalansvar till II-VI Finisar

Trivs du som bäst när du får leda din grupp och samtidigt vara operativ i det dagliga arbetet? Sök tjänsten som teamledare idag!

Lockas du av att jobba med ledarskap och produktion i en spännande och producerande miljö? Vill du bli en del av ett världsledande bolag? Som teamledare till II-VI Finisar kliver du in i ett framstående bolag inom optisk kommunikation där du har ansvar för ditt team av operatörer inne på Wafer Fab. Teamets uppgift är att vara en del i framtagandet av optiska komponenter i framkant.

Ta möjligheten för ett utvecklande nästa steg i karriären och skicka in din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som teamledare hos II-VI Finisar arbetar du på ett världsledande företag med nytänkande, innovativa produkter inom området för optisk kommunikation och framtidens teknik. Här erbjuds du en roll med möjlighet att leda och ha personalansvar för operatörerna för ett av företagets olika skift.. Här får du även en möjlighet att vara operativ i produktionen och vara med och ta fram produkterna. I en bred roll kommer du att jobba i renrumsmiljö där du får utvecklas och lära dig produktionen av InP skivor inom optisk kommunikation och samtidigt arbetsleda och planera jobbet för ditt team.

De olika skiften består i dagsläget av ca 10-20 proccessoperatörer där du har ansvar för att ditt team utför stegen på rätt sätt med god kvalité på produkterna. En central del i rollen är att skapa nöjda och engagerade medarbetare.

Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teamledare, eller Supervisor som rollen heter internt, på II-VI Finisar kommer du ansvara för ett team på 10- 20 operatörer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen är det bra om du har en bakgrund inom processteknisk industri. Det är en fördel om du har en teknisk grundutbildning, men det är inget något krav. Det är viktigt att du har kännedom och förståelse för hur en produktionsverksamhet fungerar. 

Eftersom rollen är ny, behöver du någon form av ledarbakgrund. Du behöver inte ha varit en formell chef, men har visat förmåga att leda andra på ett målinriktat sätt. Du har en personlig mognad och känner dig trygg i dig själv. 

Då vi arbetar i olika skift är det en fördel om du tidigare arbetat med skiftarbete och har en förståelse för vad det innebär. Det är viktigt att du kan kommunicera på ett tydligt sätt och att du delar företags värderingar som är integritet, samarbete, pålitlighet, respekt och entusiasm.

Alla lediga jobb