TNG
Teamledare med personalansvar till II-VI Finisar

Teamledare med personalansvar till II-VI Finisar

Gillar du att jobba i produktion och har erfarenhet av ledarskap sedan tidigare? II-VI Finisar söker nu en teamledare i Stockholm

Uppdragsgivare II-VI Finisar
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-08-20
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Bonus Bonus
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Therese Goldring
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Gillar du att jobba i produktion och har erfarenhet av ledarskap sedan tidigare? II-VI Finisar söker nu en teamledare i Stockholm

II-VI Finisar är världsledande inom optisk kommunikation och som teamledare kommer du att ansvara för ett team med processtekniker och även jobba praktiskt inne i produktionen Wafer Fab. I rollen som teamledare kommer du att få möjlighet att arbeta med ledarskap i en utvecklande produktionsmiljö där du är med och bidrar till att skapa optiska komponenter i framkant. Låter det här som ett intressant nästa steg för dig? Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos II-VI Finisar arbetar du med innovativa produkter och framtidens teknik. II-VI Finisar erbjuder dig en tjänst där du jobbar med ledarskap samtidigt som du får jobba praktiskt inne i produktionen. Rollen är bred och du kommer att ha god inblick i produktionen, där du är med och planerar och strukturerar för att skapa ett sömlöst flöde och god effektivitet. .  

Du kommer att få erfarenhet av renrumsmiljö och ansvarar för att ditt team utför alla processteg på rätt sätt och är den som säkerställer både kvalité på produkterna och nöjda, engagerade medarbetare. Du behöver inte ha arbetat inom detta område tidigare då du kommer att få full utbildning vid start, vi ser hellre att du har erfarenhet av ledarskap och ett starkt intresse och vilja att utvecklas och lära dig mer.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teamledare, eller Supervisor som rollen heter internt, på II-VI Finisar ansvarar du för ett team på 10 processtekniker där du arbetsleder och fördelar arbetet på daglig basis, samt är en del av produktionen för att skapa de bästa förutsättningarna. 

Dina arbetsuppgifter innefattar: 

  • Lönesättande personalansvar för ca 20 processtekniker
  • Fördela resurser och arbetet på plats samt prioritera om vid behov
  • Operativt jobb i produktionen –  du ska kunna hoppa in vid sjukdom/semester
  • Ta emot feedback från ditt team och vara kommunikationskanal internt
  • Följa upp och driva på servicearbete av utrustningen så att ditt team kan jobba effektivt och med kvalité
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är på dagtid, måndag - fredag med arbetstider från 07.00-14.00. Du tillbringar merparten av din arbetstid inne i produktionen som är i renrumsmiljö, då komponenterna inom optisk kommunikation är väldigt känsliga för partikelkontaminering. 

II-VI Finisar har sin produktion strax utanför Jakobsberg i Järfälla i nordvästra Stockholm och det kan därför vara en fördel om du har tillgång till bil eller bor i närheten. Tjänsten planeras starta omgående och du börjar direkt med en gedigen introduktion i produktionen. Du blir rekryterad direkt till II-VI Finisar och har din närmsta chef på plats i Järfälla. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning, gärna inom teknik. Har du jobbat inom industriell produktion eller i labbmiljö tidigare är det meriterade. Då denna tjänst innebär mycket eget ansvar som ledare, framför allt under kvällar och helger då produktionen är ensamma på plats, så är det viktigt att du har erfarenhet av ledarskap sedan tidigare och kan engagera och motivera din personal och samtidigt ansvara för driften av produktionen. 

Du har fullt personalansvar för ditt team och mycket interna samarbeten, så det är viktigt att du är kommunikativ och lyhörd, samt gillar att vara engagerad i din personal och ser både till arbetsmiljön och utvecklingspotential. Du behöver vara strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt då du kommer att ha övergripande ansvar för all produktion under ditt skift och samtidigt kunna hoppa in och jobba operativt tillsammans med ditt team. För att kunna jobba i produktionen är det också viktigt att du kan följa rutiner då du har ett noggrant formulerat recept med tillhörande processtegs-schema, där du måste utföra alla delar med precision. Du ansvarar också för att notera och följa upp avvikelse som eventuellt uppstår under ditt skift eller för ditt team. 

Lockas du av att jobba med ledarskap och produktion i en spännande miljö med den senaste tekniken? Vill du bli en del av ett världsledande bolag? Välkommen med din ansökan idag!  

II-VI Finisar

II-VI Finisar

II-VI Finisar is a global technology leader in optical communications. Our world-class products enable high-speed voice, video and data communications for networking, storage, wireless, and cable TV applications. For more than 30 years, we have created critical breakthroughs in optics technology and supplied system manufacturers with the production volumes needed to meet the exploding demand for network bandwidth. II-VI Finisar´s industry-leading products include optical transceivers, optical engines, active optical cables, optical components, optical instrumentation, ROADM & wavelength management, optical amplifiers, and RF-over-Fiber.

Uppdragsgivare II-VI Finisar
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-08-20
Therese Goldring
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Bruttovägen 7, Järfälla