TNG

Teamledare med personalansvar till II-VI Finisar

Trivs du som bäst när du får leda din grupp och samtidigt vara operativ i det dagliga arbetet? Sök tjänsten som teamledare idag!

Uppdragsgivare II-VI Finisar
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-07-10
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Bonus Bonus
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Therese Goldring
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Trivs du som bäst när du får leda din grupp och samtidigt vara operativ i det dagliga arbetet? Sök tjänsten som teamledare idag!

Lockas du av att jobba med ledarskap och produktion i en spännande och producerande miljö? Vill du bli en del av ett världsledande bolag? Som teamledare till II-VI Finisar kliver du in i ett framstående bolag inom optisk kommunikation där du har ansvar för ditt team av operatörer inne på Wafer Fab. Teamets uppgift är att vara en del i framtagandet av optiska komponenter i framkant.

Ta möjligheten för ett utvecklande nästa steg i karriären och skicka in din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som teamledare hos II-VI Finisar arbetar du på ett världsledande företag med nytänkande, innovativa produkter inom området för optisk kommunikation och framtidens teknik. Här erbjuds du en roll med möjlighet att leda och ha personalansvar för operatörerna för ett av företagets olika skift.. Här får du även en möjlighet att vara operativ i produktionen och vara med och ta fram produkterna. I en bred roll kommer du att jobba i renrumsmiljö där du får utvecklas och lära dig produktionen av InP skivor inom optisk kommunikation och samtidigt arbetsleda och planera jobbet för ditt team.

De olika skiften består i dagsläget av ca 10-20 proccessoperatörer där du har ansvar för att ditt team utför stegen på rätt sätt med god kvalité på produkterna. En central del i rollen är att skapa nöjda och engagerade medarbetare.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teamledare, eller Supervisor som rollen heter internt, på II-VI Finisar kommer du ansvara för ett team på 10- 20 operatörer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

  • Arbetsleda operatörer, främst utifrån huvudplanering men även planering och prioritering utifrån akuta ändringar/deadlines. Här ingår även att genomföra årliga medarbetar- och lönesamtal. 
  • Ta emot feedback från ditt team samt fungera som en intern kommunikationskanal gentemot våra serviceingenjörer samt produkt- och processingenjörer. 
  • Du deltar aktivt i produktionsarbetet och fungerar som backup vid sjukdomar och annan frånvaro. 
  • Du ansvarar för att dina medarbetare får den träning och kompetens som behövs i arbetet som operatör. I detta ansvar ligger att introducera nyanställda och planera för fortsatt kompetensutveckling. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

  • Skiftarbete innebär antingen ett s.k 7 till 7 schema, där du arbetar 7 dagar i sträck och därefter har ledigt 7 dagar. Alternativt dagschema måndag-fredag. 

  • Du kommer att ha ett nära samarbete med chefen för Wafer Processing i planering av verksamheten. 

  • Att arbeta operativt. Du kommer främst att arbeta inne i produktionen som är i rensrumsmiljö, då komponenterna inom optisk kommunikation är känsliga för partikelkontaminering. 

  • II-VI Finisar har produktionen i Järfälla, Stockholm. Planerad start sker enligt överenskommelse och väl på plats få du genast en gedigen introduktion i produktionen. Du blir rekryterad direkt till II-VI Finisar och har din närmsta chef på plats i Järfälla. 
VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen är det bra om du har en bakgrund inom processteknisk industri. Det är en fördel om du har en teknisk grundutbildning, men det är inget något krav. Det är viktigt att du har kännedom och förståelse för hur en produktionsverksamhet fungerar. 

Eftersom rollen är ny, behöver du någon form av ledarbakgrund. Du behöver inte ha varit en formell chef, men har visat förmåga att leda andra på ett målinriktat sätt. Du har en personlig mognad och känner dig trygg i dig själv. 

Då vi arbetar i olika skift är det en fördel om du tidigare arbetat med skiftarbete och har en förståelse för vad det innebär. Det är viktigt att du kan kommunicera på ett tydligt sätt och att du delar företags värderingar som är integritet, samarbete, pålitlighet, respekt och entusiasm.

II-VI Finisar

II-VI Finisar

II-VI Finisar is a global technology leader in optical communications. Our world-class products enable high-speed voice, video and data communications for networking, storage, wireless, and cable TV applications. For more than 30 years, we have created critical breakthroughs in optics technology and supplied system manufacturers with the production volumes needed to meet the exploding demand for network bandwidth. II-VI Finisar´s industry-leading products include optical transceivers, optical engines, active optical cables, optical components, optical instrumentation, ROADM & wavelength management, optical amplifiers, and RF-over-Fiber.

Uppdragsgivare II-VI Finisar
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-07-10
Therese Goldring
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet


Bruttovägen 7, Järfälla


map