TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teamledare till Södertörns Brandförsvarsförbund

Södertörns Brandförsvarsförbund söker nu en operativ Teamledare till deras IT - avdelning i Stockholm, läs mer nedan.

Har du erfarenhet av ledande position inom IT? Tycker du också om att jobba operativt, serviceorienterat och med många kontaktytor? Vi söker nu en operativ Teamledare till Södertörns Brandförsvarsförbund, till deras IT - funktion i Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här blir du en del av en varm och social arbetsplats som består av engagerade och erfarna kollegor. Även fast rollen innebär att vara verksam inom det strategiska, så får du också i din roll som Teamledare fortsätta arbeta operativt. Du erbjuds utöver innehållet i kollektivavtalet: betald parkering, möjlighet att träna på arbetstid, betald mobiltelefon samt möjlighet att arbeta hemifrån. 

Parkering
Parkering
Mobil
Mobil
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som operativ Teamledare ska du bland annat: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en tillsvidareanställning som har placering i Vårby, och är tänkt att starta så snart rätt person kan vara på plats. Arbetstiderna är måndag till torsdag 07.30-16.30, fredag 07.30-15.00 med möjlighet till flextid. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

VEM ÄR DU?

Då tjänsten innebär många interna och till viss del externa kontakter, är det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera och förmedla ditt budskap på ett pedagogiskt och målgruppsanpassat sätt, men också att du är lyhörd för verksamhetens, samt olika personers behov. Du är strukturerad, självgående, ansvarstagande och har en god problemlösning- och samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att lyckas i rollen ser vi att du även har:

Alla lediga jobb