TNG
Tech-karriär på SEB: Agil Produktägare

Tech-karriär på SEB: Agil Produktägare

Du kan vänta dig en spännande och innovativ vardag som agil Produktägare där du är drivkraften i SEBs digitala förändring!

Uppdragsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-02
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Erika Ekestam
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Erika Ekestam

0702444717

Du kan vänta dig en spännande och innovativ vardag som agil Produktägare där du är drivkraften i SEBs digitala förändring!

Att jobba som Produktägare och delta i SEBs Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt. Om du som vi brinner för digitala produkter och digital transformation så kommer du att trivas här!

I din roll på avdelningen Digital Enablers får du som agil Produktägare jobba med strategiska initiativ för att identifiera digitala och globala tjänster. Du kommer bli en central del av SEBs förändringsresa och etablera ett stort kontaktnät som spänner över interna intressenter, privatkunder och internationella företagskunder. Ditt bidrag kommer få stor effekt i hela banken och för SEBs kunder!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEBs Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT- och Tech-karriär att utvecklas inom SEB. Idag är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEBs affär och organisation.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEBs anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Vi som tillhör Digital Enablers vill ha kul på jobbet och tror på öppenhet och transparens i arbetet. Hos oss kommer du att jobba tvärfunktionellt och innovativt vid utveckling av bankens digitala tjänster. Vi ansvarar för globala digitala tjänster och lösningar för alla SEBs kundsegment, från privatkunder till stora finansiella institut. Här kommer du utveckla din förmåga att identifiera kunders behov, initiera digitala lösningar och ta dessa vidare tillsammans med SEBs utvecklingsteam.

 

Din framtida chef, Per-Erik Wellstedt, beskriver arbetet på Digital Enablers så här:

"Om du har en stor passion för digital utveckling, får du en spännande och varierad roll här hos oss på Digital Enablers! Vi jobbar brett och utåtriktat i en rolig miljö!"

VI VILL HA DIG!

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:

  • har en akademisk examen inom finans, ekonomi, IT, teknik eller motsvarande
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller kanske har viss yrkeserfarenhet
  • är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift

Vi söker dig som brinner för att bygga relationer med människor. Du är intresserad av att förstå vad människor säger och lyssnar uppmärksamt. I din kommunikation är det viktigt för dig att förmedla ditt budskap så mottagaren verkligen förstår vad du menar. Du tycker om att analysera, identifiera komplexa problem och dra paralleller utifrån tillgänglig information. Du tar initiativ och ansvar för att sätta saker i rullning.

Varmt välkommen till SEB!

SEB

SEB

Som arbetsgivare är vi övertygade om att mångfald och inkludering är avgörande för att lyckas och med rätt attityd är du välkommen till vårt team. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om Tech-programmets upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2020 här: https://www.tng.se/seb-tech-program

SEB
Uppdragsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-02
Erika Ekestam
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Erika Ekestam

0702444717

Räkna ut avståndet till jobbet

Stjärntorget 4, Solna